Kamarátka bude mať 18tku. Viem je to moja kamrátka a ja by som mala vedieť čo by ju potešilo ale chcem si nechať poradiť niečím zaujímavým , kedže ona má dosť peňazí aby si vždy kúpila to po čom túži ( ale aj tak sa poteší z maličkostí) a nie je to an
Hm v tomto ti neviem poradit skus normalne jej dat kvietky, napr ruze to potesi kazde dievca take usmevne zabavne darceky niesu velmi dobre.. ale no mam s tym zle skuswnosti, ja som sa snazila pre kamaratku ktora ma este ovela viac penazi ako ja a dost som toho nakupila a presne vyberala co by sa jej pacilo a na moje narodky si ani nespomenula ze ich mam a tvari sa doteraz ze nic, takze neprehanaj to
@waldorfova je to kamarátka kt. na to koľko majú peňazí vždy myslí viac na druhých aj na vianoce ju rodičia pomaly až nutia aby si vyberala darčeky ...proste ona je iná.....a nechcem jej kupovať nič drahé aj keď ona nám stále niečo platí a už na mňa minula aj viac čo jej ja dám za celý život za darčeky proste hovorím ona nemá načo tie peniaze mínať kedže je nenáročná a rozmýšlala pôvodne že jej zaplatím koncert a spravíme si ekšn večer ale kedže sú teraz samé festy tak žiadne dobré koncerty nie su
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov