ahooj..ja nevieem co mam kupit mojmu dobremu kamaratovi na 18tku..ja ho mam velmi rada...no mozno este trosku viacej chcelo by to nieco co vyjadri moj vztah nemu..nnieco neobycajne...a ja neviem co.. mohli by ste mi nieco poradit?? za kazdy navrh vo
hmm..chapem,ale tak ja ho nepoznam tak neviem co by ho mahlo potesit,niekho potesi nieco velke..a niekho zase nieco ine nejaka drobnost..ale podla mna ak ta chce tak mu asi najkrajsi darcek budes ty sama
inak uz som hovorila ze narodky ma az v auguste? ale musim to vymysliet teraz..lebo to budem odkladat a odkladat az nakoniec mi na to zostane iba jeden den..a nic nevymyslim...
no..on je tretiak na gympli..teraz je akurat na pol roka v dansku..studuje anglictinu...je dost samostatny....hmm...my sme vacsinou vzdy boli spolu vecer so psami... aaa nefajci ale...ale pijee..teda ked ma co oslavit..hmmm..ma rad mna a svojho havaa a mamu jasne aaa...je s nim sranda....a ja nevieeem...raz mi dal plysaka len tak..ze je stvrtok..to povedal no neviem ci z toho nieco vymyslis
neviem a ma priatelku? ja len tak,ze haluz bola trenirky na kt. by ste sa mu ako partia popodpisovali aj s venovanim,nech ma pamiatku...
resp. ak mu chces dat sama nieco ,aby prave na teba nezabudol...nieco co ma rad,co si mysli ze ho potesi,ja ho nepoznam,tak neviem cim mu spravis radost...
No ak máte nejaké svoje fotky, tak daj vyvolať alebo vytlačiť a kúp pekný fotoalbum ( nie veľký, nie malý ) a ku každej fotke napíš niečo, čo tu chvíľu, ktorá je na fotke zachytená vystihuje, niečo vtipné.
Teda, napíš mi, či by si chcela niečo romantického, žartovného, či sex charakteru alebo také trošku vážnejšie napr. keď má rád psov, tak nejaký perfektný atlas psov. Napíš teda, aký presnejšie charakter by mal mať ten darček.
P.S. Napadla mi taká vec, že na chodník pred jeho okno na dome alebo byte napíš farbou " -jeho meno- VŠETKO NAJLEPŠIE K 18-ke ". :oD
mimik oooooooo to je gooood napad to s tym chodniikom hehe myslim ze to zrealizujeem.. a podpiseme sa tam cela partia to je goood dik za typ... a pripojiim nejaky ten bostek a myslim ze to bude ok... no ale keby ste mali este nejake napady..sem s nimi...nieco take mileee a ja neviem..nemusi to byt velke,,ale aby to viedrovalo ze pre mna nieco znamena..ale nemusi to byt zrovna laska.. chapete ma nie?
no ja by som cele meno na chodnik nepisala. cmarat po chodniku sprejom....to vies aby z toho este nemal nejaky ten problem.....je to majetok mesta. ale inac je to fakt celkom dobry napad
aaaaaaaaaaaaaaaa uz v nedelu ma narodky....co urobim?? ja nic nemaaaaaam.......kua kua kua..inak centrofixxka bol moj stary nick...katarinka co si mu kupila?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
resp. ak mu chces dat sama nieco ,aby prave na teba nezabudol...nieco co ma rad,co si mysli ze ho potesi,ja ho nepoznam,tak neviem cim mu spravis radost...
Teda, napíš mi, či by si chcela niečo romantického, žartovného, či sex charakteru alebo také trošku vážnejšie napr. keď má rád psov, tak nejaký perfektný atlas psov. Napíš teda, aký presnejšie charakter by mal mať ten darček.
P.S. Napadla mi taká vec, že na chodník pred jeho okno na dome alebo byte napíš farbou " -jeho meno- VŠETKO NAJLEPŠIE K 18-ke ". :oD