@charlottkkaa ááno lebo jebavý sused má dnes meniny a ja týždeň po ňom narodeniny a zasa na jeseň mám ja 29.9 meniny a od 1.10 narodeniny podľa toho vždy viem
Dobrého, úžasného priateľa, ktorý okrem iných dní si špeciálne v tento na mňa spomenie.... - ani neviete, aký je niekedy takýto priateľ úzkoprofilový...!
zhodou nahod mam narodky v stredu, a chcem fotak a sluchatka k mobilu. a nenahnevam sa ani cokolade, smske alebo hocijakej chujovine od niekoho kto vie ze mi to urobi radost
2dcl dobreho vinka a som maximalne spokojna ... vzhladom na to ze ja aj tak vzdy zabudnem, ked mam meniny , tak aj keby mi nedali nic, ani by som si to nevsimla...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Od @14michelle03 - čokoládu
a od @14michelle03 a zvyšku kamošov, aby sme sa pozbierali a vyrazili niekam na výlet
Inak akákoľvek vtipná prkotina, ale budúci rok mám 18 a to bez debaty požadujem ako darček vibrátor.
@charlottkkaa zvyčajne by to čokoláda nebola, ale na vianoce som na teba minula viac jak na osttaných do hromady tak šetrím
Prípadne utopenie súčasnej koalície v Dunaji.
Alebo to, že sa mi splní jedno hocijaké prianie
inak viem co by som dostala....kaktus a nejaku knihu
poprípade Beats by Dr. Dre
ale mam pravdu nie? "mliecnu alebo horku"
áno, máš pravdu
ajja mam najradsej mliecnu