hmmm ja ked som bola mala som zvykla hladat...ale uz som z toho vyrastla....ale zato darceky schovavam z bezpecnostnych dovodov aj pruiatelovi som teraz kupila drogeriu al e je to uz pekne zabalene a caka kym sa otvori...hoci en este bude mat narodky takze nemusi cakat do decembra
ked som bola malicka vzdy som si vyhrabala darceky, lebo som ich už chcela vidiet ale teraz uz nie, viac sa tesim ked je to prekvapko. Rada dostávam nieco, co je uzitocne, a velmi sa tesim vonám a sperkám.
HEHE ja som mu kupila taky sett s jeho oblubenou vonou.. Old Spice..je to teraz nova znacka takze ju este nestihol kupi..tusim fusion stealth sa to vola...
vacsinu darcekov si sama vyberam, takze nemam dovod ich hladat naposledy som hladala, ked som mala mozno 11,prvykrat som nasla "skrysu" (horna skrinka, kde som predtym nedociahla),ale aj tak som si nepozrela darceky, ani rok na to, ked som to tam videla..a potom po prestahovani do domu som na to ani nepomyslela
a dostavam vacsinou kozmetiku.. a este co momentalne potrebujem.. tento rok napr. nova zehlicka na vlasy aaa aj predcasny darcek hadam dostanem
hu tak iba ja som bola jedina co nevydrzala nehladat...aj tak najlepsi darcek som dostala od brata na minule vianoce-vtedy som uz nehladala....myslela som si ze je to ruksak polozeny pod stromcek...tak som si to nechavala ako posledne(sivy ruksak pre dievca? )a bol tam moj notebook
ked som bola mala zvykla som hladat po vstekych maminych skriniach..ale po case mi na to prisla a odvtedy ich ukryvala u babky :/
no a teraz uz nie..sama pisme kazdy rok zoznam ake knihy chcem a ak dostane nieco okrem toho potesim sa ale nestopujem mne tych 5 - 10 knih bohate staci
darceky nestopujem to som sa snazila robit, ked som bola malicka, na vianoce, ale nikdy sa mi nepodarilo najst ich .. a zvycajne kozmetiku, oblecenie, knihy a pod
ja hľadám vždy a všade a aj nájdem!! aj od kamarátov a pod. sa vždy snažím za každú cenu zistiť čo pre mňa majú ale inak prekvapenia milujem, len sa ich nikdy nemôžem dočkať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a dostavam vacsinou kozmetiku.. a este co momentalne potrebujem.. tento rok napr. nova zehlicka na vlasy aaa aj predcasny darcek hadam dostanem
Mám šťastie, že ma poteší akákoľvek blbosť alebo drobnosť
no a teraz uz nie..sama pisme kazdy rok zoznam ake knihy chcem a ak dostane nieco okrem toho potesim sa ale nestopujem mne tych 5 - 10 knih bohate staci