Keď už idú tie Vianoce a pod stromčekom si o dva dni nájdeme kópisko vecičiek, napadla mi otázka, ako sa zachováš, keď ti voľakto dá darček, ktorý ti nesedí/nepáči sa/sklame ťa.
Snažíš sa tváriť šťastne, prekvapene a silou mocou presviedčať obdaruvávajú
minulé vianoce som napríklad povedal, že nič iné ako knihu To nechcem, keď som dostal Návrat do chatrče - vec, plná teológie, tak ma to trochu sklamalo, ale ja trpím niečim asi, lebo mi začalo byť strašne ľúto mami, lebo som vedel že ma tým chcela potešiť a nechcel som ju uraziť že sa mi to nepáčilo v skutočnosti, tak som to uhral ale i tak mi bolo hrozne ľúto toho
mne bolo luto mozno ked som bol decko a nieco som chcel, ja nechcem nic takze ma nema co sklamat a zahram to stale na slusnost, aj ked dostanem nieco co mi nieje treba
ja sa moc neviem nasilu tesit pokial mi nieco skutocne fakt nevyrazi dych, ale akoze aj ked sa mi darcek nepaci, tak zan podakujem a usmievam sa; pri sebe mam pocit, ze aj kebyze to je nejaka intergalakticka picovina, za ktoru by som sa mala pravo urazit, by som sa tvarila milo, lebo neviem byt hnusna na cloveka, ktory ma chce obdarovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
je to hnusné a netaktné
takže sa nehnevajte ak budem k vám zlý na vianoce..