od babky som zvykla dostávať také hnusné tielka s kvietkami na golieri, ktoré strašne škriabali, a od strýca vždy dostanem 3. diel nejakej knižnej trilógie. ("Keď to bol taký zaujímavý názov, že Posledný boj...tak som ti to kúpil").
Ja som v jeden rok na Vianoce snívala o takej super duper nadupanej sade na nechty plnej lakov, nálepiek, kamienkov, ozdôbok, proste vytunovaná super sada a moja babka, čo som s ňou nemala extra dobré vzťahy ma furt navnadzovala, že: "U mňa na Vianoce dostaneš niečo fantastické na skrášlovanie nechtíkov a tak" a som si už brúsila zuby a dostala som tú najviac na piču manikúrovú sadu pozostávajúcu z troch vecí - nožnice, také to na šparanie špiny z nechtov a pinzetu. a ešte to malo aj zlomený obal a som to asi o týždeň našla vo výklade u číňana a stálo to tuším 20Sk.
@1
Kopačky. Dlho sme sa dohadovali, že spravíme mojej mame po vôli a budeme spolu len rok.
Sme spolu o trochu dlhšie,ale na výročie prišiel za mnou pár sto km,aby ma potešil a prišli i príveskové kopačky v obálke s listinou na "predĺženie" vzťahu. Sme debili...
Nedostávam zlé darčeky, len tie,ktoré nevyužijem,lebo som tučkan.
keď som bola oveľa menšia, si so mňa robila teta s ujom srandu a na Mikuláša mi dali jeden čierny uhlík a keď uvideli ako som sa zatvárila, tak sa smiali jak drbnutí a dali mi normálny balíček, ktorý mali schovaný za chrbtom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ako zdá sa to byť hrozný darček, ale mne sa páčil
Vtedy nebol dost temny, tak sa mi nepacil, teraz by som v takom pokojne chodila do Lidlu na nakup, lebo viem, ze temnota vychadza zvnutra
Kopačky. Dlho sme sa dohadovali, že spravíme mojej mame po vôli a budeme spolu len rok.
Sme spolu o trochu dlhšie,ale na výročie prišiel za mnou pár sto km,aby ma potešil a prišli i príveskové kopačky v obálke s listinou na "predĺženie" vzťahu. Sme debili...
Nedostávam zlé darčeky, len tie,ktoré nevyužijem,lebo som tučkan.