Bol, samozrejme. Ten dolný boss je easy, keď vysunieš všetky plošiny. Ten horný je takmer ako ornstein s Dark Souls, až na to, že mu pribudol jeden výpadový útok a že nemá electric, ale dark based útoky. Bez Smougha je to vtip.
Preto som šiel mága Je to lepšie na clearovanie trash mobov, pretože nepoužívaš pri tom healovacie predmety. Vždy oblasť vyčistím bez straty HP a estusáky využijem pri samotnom fighte, kde idem melee (keďže sú bossovia pohyblivejśí, ako fretka na kokaine).
@coleshepter odporúčam si najprv zahrať jednotku, zaprvé väčšina ľudí sa zhoduje že je lepšia, zadruhé príbehovo viac dáva zmysel, ako to býva, lebo dvojka je do určitej miery také "umelé predlžovanie" príbehu ktorý na to nebol príliš stavaný
@oiquell ja zas všetky sťažnosti čo som počul boli naopak, že dvojka je ľahšia ako jednotka.
A prišlo mi to logické, že keď po desiatich killoch sa nepriatelia už nerespawnnú, tak máš voľnú cestu k bossovi vlastne...
...ale na druhú stranu sa vďaka tomu nedá takým kolosálnym spôsobom grindovať, že.
@midnight neviem, mne sa proste jednotka zdala ľahšia. ale je to možno aj tým, že sa mi dojebkal gamepad a zatiaľ hrám s myšou a klávesnicou a tam je pri útokoch oproti gamepadu dosť veľký delay.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a sme sa spolu zhodli na tom, že je pro, takže nebude mať taký problém 8)
ale tak nepodarí sa ti na prvýkrát isto
You have not embraced the Dark Souls philosophy properly.
Losing is fun.
Winning is satisfaction.
a jednotka je väčšinou vždy lepšia než pokračovania
A prišlo mi to logické, že keď po desiatich killoch sa nepriatelia už nerespawnnú, tak máš voľnú cestu k bossovi vlastne...
...ale na druhú stranu sa vďaka tomu nedá takým kolosálnym spôsobom grindovať, že.