tak vyberat si musia lebo ked niesi zdravy tak nemozes niekomu dat krv...ako tomu v nemecku ci kde to bolo ze mu transplantovali myslim ze oblicku s rakovinou
18 rokov, min 50 kg a ktovie co este...este tam taky chujovy dotaznik vyplnis zoberu ti krv na rozbor a ajtak ta mozu poslat domov ked s nou nemas nieco v poriadku ...buduci tyzden sa chystam ist..dlho som nebol lebo sa mi nikdy nechce tak skoro zobudit
každý vraví, že od osemnástky, ale mne doktorka vravela, ked som mala 15, že už možem ist darovať, len musím mať nad 50 kg, tak som nesla vtedy este..ale teraz by som uz mohla nwm, ako to je, ale tak ona mi povedala, ze nemusim mat 18, ale aj tak asi od osemnastich...
@Kurope@20 Pozri, možno to vtipné je, niekto sa aj zasmial. (@21 )
Neber si to príliš k srdcu, ale snaž sa ovládať a reaguj v rámci slušnej diskusie. Ver, že to číta oveľa viac ľudí ako sem píše a oni si na teba hneď všetci urobia názor. Ja viem, čo mi teraz asi odpovieš... ale snáď nie.
@Stage ja len aby si si nemyslel že som nejaký neandrtálec, občas jednoducho to raz za čas zo mňa vyjde a nedokážem si pomôcť (a nie som z toho) a primitívny výrok je na svete, bohužiaľ
@23 a to chces ist darovat krv za peniaze alebo preco _ ? teda keby len tak z dobra tak nevidim dvovod preco to chces hned teraz jeden kamos chodieval davat krc do rakuska
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale aj to len ak budes stopercentne zdravy=D
Ale samozrejme to nezáleží len od veku, ale dosiahnutie 18. roku je jednou z najzákladnejších podmienok
A nemôžeš mať žiadne problémy s krvou. Teda žiadny faktor VII, či faktor VIII, väčšiu zrážanlivosť krvy a iné podobné vecičky
Neber si to príliš k srdcu, ale snaž sa ovládať a reaguj v rámci slušnej diskusie. Ver, že to číta oveľa viac ľudí ako sem píše a oni si na teba hneď všetci urobia názor. Ja viem, čo mi teraz asi odpovieš... ale snáď nie.