Mikiny siltovky, Vckove tricka a tielka budu v novej kolekcii koncom januara Lajkni stranku na fb a nic ti neunikne» www.facebook.com/fellowsofficial...
mnee prosiim mne daj tento rok sme mali skromneho fest skromneho jeziska =D mama vyraba perniky naky ti urcite daa xD (neber to ako podplacanie)xDale inac to robis ty?..bo supeeer
panske si prosim! mam znameho co vela cestuje a zameriava sa na taketo menej zname znacky a jeho kamosi ho potom v obleceni kopiruju, takze ak si ma vyberies ty budes mat reklamu a hlavne zakaznikov a ja budem mat prenho darcek na narodeniny
To chobotničkové je veľmi pekné Aj tie chlapčenské sú fajn a určite keby ste začali vyrábať aj niečo iné ako topánky alebo niečo iné, určite by to bolo zaujímavé
haha ale páči sa mi že keď je zo začiatku viac pozitivnych komentov,tak neskor maju ludia potrebu pridávať negatívne,len aby sa už len z nejakého nepochopitelného princípu odlišovali
nooo.. všetky su krasne, super praca ! myslim, že budeš uspešny s touto značkou ak budeš takto dizajnovať ďalej.. aa.. ako nebol by som proti žiadnemu z tychto, ale NAJVIAC by ma potešiloo every fella loves beer alebo tie napravo od toho, proste hocijake z tychto troch bo už ma nebavi, že mam iba 4 trička kratke, ktore stale dookola nosim a ne a ne dajake super zohnať..k ebyže mam peniaze, tak hned kupujem !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
- ten link hore mi to zobralo aj s tou zatvorkou preto to nejde prekliknu :
to every fella loves beer je super,a to pod tým Fellows clothing je tiež super
DO YOU SPEAK ENGLISH? - Znaš rečovac jak toten Buš?
WHERE DO YOU LIVE? - Ta dze žiješ?
COME ON! - Ta idzeme na to, ne?
TOUCH ME... - Ulap me!
WHAT ARE YOU TALKING ABOUT? - Co dristaš?
CAN WE HAVE A BEER, PLEASE - Ta šturime po pifku, ne?
WHERE ARE THE TOILETS, PLEASE - Idzem srac!
OH, HE IS SO HANDSOME! - Ta bars šumny toten hlop!
BE COOL! - Netreba še šarpac!
I LOST MY MIND - Šalena ja bula.
WHAT A HOT WEATHER! - Psy jazyky vyvaľuju.
WHERE WERE YOU? - Ta dze si ty bul!
FINALLY, IT STOPS RAINING. - Prestalo peršec.
YOU MAKE ME ANGRY. - Ta ši me nadzigal!!!
A PAIR OF SOCKS - Štrimfle
Tie su pekne ale chalanske sa mi pacia viac
Keby som nebola medzi stastnymi kde to mozem kupit?
Poteš ma! ja chcem také triko!
@fellows bol to zámer?
ale treba uznať, že sú originálne a fajn, ja by som možno brala viacej farebnosti
Nie. Ja ho nechcem.
Ani náhodou.
Vôbec.
Ani NAJMENEJ.
Neoslintám teraz celú obrazovku.
Nebudem na ne čumieť.
Vôbec.
Lebo ich nechcem.
A už vôbec nie zadarmo.
Absolútne nie!
Tú grafiku, ste mohli trošku lepšie, ale inak pekné.
Zaujímavé by bolo niečo také na teniskách(čínach), mikinách, možno šiltovky
dakujem a uz som ti hovoril ze si moj naj kamos =D
je aj kamenny obchod?
p.s.: @11mat12 : wtf?? nefetuj... alebo začni.