Ja nie som moc na darčeky. Ale super je niečo originálne popr. s historickou hodnotou. Ja som radšej na darovanie. No nie som rozkošný? A najradšej dávam niečo šokujúce čo človeka dojme a zaskočí a prekvapí. A teraz hlavná veta môjho príspevku preto zapínam caps lock.
ČLOVEK VIAC DOSTÁVA KEĎ SA ZRIEKA A OBDARUJE.
velice nemam rada kozmetiku dostavat, lebo jej nepouzivam vela a rada si ju vyberam sama, a potom mam milion kremikov, sprejov, hluposti. aj oblecenie nemam rada dostavat lebo je to silno subjektivne. tak isto asi knihy, i ked knihy vseobecne mam rada dostavat tak to je take... neviem.
vseobecne mam rada dostavat "zazitkove veci" - voucher na veceru, poukazka na knihy, listky do divadlaaa
@kierkegaard ja si prajem len svetovy mier a superschopnost zrat a nepribrat @patrixo ale urcite je nieco, co ta potesilo :S hej, hlavne ze sme zdravi to hovorila nasa matikarka, ked bol niekto taky blby, ze asi uz na nho nemala slov
@patrixo to je pekne taketo darceky vyrabaju hlavne deti, ale tak keby som to vyrobila ja mozno by to vyzeralo ako z chranenej dielne a to moze byt tiez celkom mile
@patrixo tak je to mile taky darcek dostat, lebo vidno, ze tomu cloveku na tom zalezalo, ze ho vyrobil len pre teba ale nie kazdy to vie ocenit, hlavne v dnesnej dobe..
hej, tiez si myslim, ze aj dospeli by mohli
mna vie napr potesit, ked dostanem nieco take originalne, ked vidim, ze ten clovek ma pozna a vie comu sa potesim neznasam dostavat anjelikov, hrnceky, hodziny, ponozky, cokolady, sviecky a take blbosti
@milgamman presne tak dnes su ludia relativne bohati a maju moznost kupit hocico bez toho, aby vytrcili paty z domu.. tak ten darcek je potom taky "odflaknuty"
najväčší darček napr. od birdzu by bol pre mňa ten, keby si pár "truhlíkov - ktorí všade boli a všetko videli a vedia" si zbalilo tých pár imaginárnych švestiek a viac sa tu neukázalo...
Uplne najviac ma clovek potesi ked mi daruje svoj cas..fakt..ze vidim ze ten clovek je so mnou lebo chce a aj ho to tesi a zazijeme spolu nieco pekne ked aj uplne obycajne ...a vsetky ostatne veci su pre mna uplne nepodstatne (viem som nevdacna )
@patrixo to ani nejde o to, ze by vytrcili paty z domu ale tak skor nieco originalne vymysliet, lebo to hned vidno na tom darceku ci ho kupil za 2 minuty alebo si na tom dal aj trochu zalezat
cokolady nie, to uz radsej vino
@patrixo tak co mam dostavat, resp co das zene? slivovicu, pivo? len vino, to je tak dajme tomu ze este decentne
no myslim, ze sme sa spravne pochopili
@patrixo co? to je divne, lebo na vychode sa chlapom ku kazdemu sviatku len alkohol dava zeny dostanu milion cokolad a chlapi milion flasiek sou original sak v pohode, to uz naozaj radsej alkohol ako cokoladu, len potom to treba aj s niekym vypit
@milgamman tak zas ja tajim svoje narodeniny a darceky dostanem asi len od rodiny.. rodicia mi alkohol nedavaju.. a tak ale to je dobre.. mne chlast aj tak nerobi dobre..
@patrixo a tu mas spravny datum? noo ja uz som dostala aj od oca fllasku ale je mozne ze na mna uplne zabudol tak len vytiahol co mal v skrini sak co by ti nerobil dobre! furt jak sa tych storocnych v telke pytaju na ich recept na dlhovekost, kazdy zacne trepat o nejakych zdravotnych stamperlickoch a poldecacikoch
@milgamman hej no, tu mam spravny datum.. ale tu ma nikto nepozna takze neocakavam gratulacie
noo fakt mi nerobi dobre alkohol.. alkohol je moj nepriatel ako obcas si dam, ale pozorujem na sebe neprimerane reakcie asi mam nejaku imunitnu odozvu, po alkohole mam zvacsene uzliny a take opuchnute dutiny ako pri alergii... a okrem toho mi na par dni pokazi naladu.. alkohol interaguje s neurotransmitermi a ovplyvnuje hladinu serotoninu, norepinefrinu a dopaminu..ved vieees ..ja viem asi som neni normalny a vymyslam ale na mna to fakt takto ucinkuje.. po alkohole som niekolko dni taky mrzuty a podrazdeny... co uz so mnou naopak, pozitivnou energiou ma naplna pohyb a... pohyb
@marcello1111 Najväčší dar pre BIRDZ komunitu by bolo keby si sa obsypal popolom a išiel odtiaľ to preč. Väčšieho farizeja niet a to ti budem opakovať do kým si to neuvedomíš. Raz nadávaš ľudom do koko*** a potom vravíš o láske k blížnemu.
Neviem no darčeky sú pre mňa väčšinou starosti, lebo fakt nie som dobrá v tom vymyslieť čo by sa druhým páčilo. Snažím sa vymyslieť niečo originálne, ale nakoniec skončím vždy iba pri knihe A kozmetike. A čo sa týka dostávania, tak je to milé niečo dostať no, ale skôr je to pre mňa má spomienkovú hodnotu ako materiálnu.
rada dostávam peniaze a hry, poprípade knihy. Nerada dostávam oblečenie (od mami ešte hej, ale on nikoho iného). Darovať zvyknem podľa toho, čo má daný človek rád. Mamu viem, že potešia také drobné náušnice, brata zas hra alebo nejaká drobnosť s herným motívom... Priateľka momentálne zbiera modely áut, takže to alebo nejaké tričko od dedolesu napríklad
@patrixo tak mozno budes prekvapeny
ale inak asi fakt existuje alergia na alkohol, uz som to pocula na vsetko sa da byt alergicky :/ alebo mozno mas len alergiu na urcitu zlozku v alkohole napr celiatikom nerobi dobre ani pivo, kvoli lepku ale tak to vies no ked ti robi zle aj cista vodka, tak asi fakt budes mat alergiu na alkohol alebo este by si mohol vyskusat cisty 60% lieh lekarne a ked aj po tom budes mat tie alergicke prejavy tak je to potvrdene ale ma to aj dobru stranku, aspon ti nehrozi, ze budes alkoholik
mám rada, keď si na mňa niekto spomenie a poteší ma hoci len maličkosťou Beriem, čo ma v poslednom čase veľmi potešilo ... vlastnoručne vyrezávané mydlo, hebký pletený šál (sama som si mohla vybrať farbu a typ vlny a úplne najviac knihy ... kto ma pozná, vie, že týmto neprestrelí ... buď použijú wishlist, spýtajú sa (naposledy ma tak potešili Kroniky Narnie), alebo volia knižnú poukážku
a neriešim, ani ak dostanem divný, nepraktický a gýčový darček buď ho nejako zužitkujem, alebo ho darujem niekomu, kto ho ocení samozrejme mimo jeho sviatkov, len tak ... aby tá vec mala láskyplný domov ale to sa veľmi nestáva poväčšine ma okolie dobre pozná a trafí sa
@patrixo by si diagnostikoval aj co ti neni to poznam :/ ale tento test so spiritusom je presny a 100% spolahlivy prave som ho vymyslela, asi si ho dam patentovat
Ja úplne milujem čokoľvek osobné !
Ako poteši ma všetko, ale ak dostanem niečo, čo bolo špecialne vyrobené pre mňa, tak sa z toho teším aj keď to nájdem o pár rokov
Aaa teda rovnaký postoj mám aj obdarúvavaniu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
ČLOVEK VIAC DOSTÁVA KEĎ SA ZRIEKA A OBDARUJE.
vseobecne mam rada dostavat "zazitkove veci" - voucher na veceru, poukazka na knihy, listky do divadlaaa
@patrixo ale urcite je nieco, co ta potesilo :S hej, hlavne ze sme zdravi to hovorila nasa matikarka, ked bol niekto taky blby, ze asi uz na nho nemala slov
potesilo by ma jedine nieco, co by niekto vlastnorucne vyrobil z lasky... to by ma uplne dostalo.. inak sa z beznych darov neviem tesit...
ale je skoda, ze take darceky robia takmer len deti.. podla mna by bol svet o trosku krajsi, ak by to robili aj dospeli
hej, tiez si myslim, ze aj dospeli by mohli
mna vie napr potesit, ked dostanem nieco take originalne, ked vidim, ze ten clovek ma pozna a vie comu sa potesim neznasam dostavat anjelikov, hrnceky, hodziny, ponozky, cokolady, sviecky a take blbosti
ale tak cokolada moze byt fajn
cokolady nie, to uz radsej vino
noo hej aj tak som to myslel, len som to divne napisal uz som jak kpt. Danko
no myslim, ze sme sa spravne pochopili
ale coby, nie si.. myslel som to tak, ktora by nasavala jak torpy tak taku by potesila aj vodka alebo co
ale jeden mas uplne najradsej zo vsetkych ze?
noo fakt mi nerobi dobre alkohol.. alkohol je moj nepriatel ako obcas si dam, ale pozorujem na sebe neprimerane reakcie asi mam nejaku imunitnu odozvu, po alkohole mam zvacsene uzliny a take opuchnute dutiny ako pri alergii... a okrem toho mi na par dni pokazi naladu.. alkohol interaguje s neurotransmitermi a ovplyvnuje hladinu serotoninu, norepinefrinu a dopaminu..ved vieees ..ja viem asi som neni normalny a vymyslam ale na mna to fakt takto ucinkuje.. po alkohole som niekolko dni taky mrzuty a podrazdeny... co uz so mnou naopak, pozitivnou energiou ma naplna pohyb a... pohyb
chceš byť lepší ako ja?
potom sa začni aj tak správať.....!
ale inak asi fakt existuje alergia na alkohol, uz som to pocula na vsetko sa da byt alergicky :/ alebo mozno mas len alergiu na urcitu zlozku v alkohole napr celiatikom nerobi dobre ani pivo, kvoli lepku ale tak to vies no ked ti robi zle aj cista vodka, tak asi fakt budes mat alergiu na alkohol alebo este by si mohol vyskusat cisty 60% lieh lekarne a ked aj po tom budes mat tie alergicke prejavy tak je to potvrdene ale ma to aj dobru stranku, aspon ti nehrozi, ze budes alkoholik
no teoreticky mozem byt alkoholik, len by to bolo este vacsie utrpenie
a neriešim, ani ak dostanem divný, nepraktický a gýčový darček buď ho nejako zužitkujem, alebo ho darujem niekomu, kto ho ocení samozrejme mimo jeho sviatkov, len tak ... aby tá vec mala láskyplný domov ale to sa veľmi nestáva poväčšine ma okolie dobre pozná a trafí sa
Ako poteši ma všetko, ale ak dostanem niečo, čo bolo špecialne vyrobené pre mňa, tak sa z toho teším aj keď to nájdem o pár rokov
Aaa teda rovnaký postoj mám aj obdarúvavaniu.