Za normálnych okoloností by som asi nevyvolávala takúto debatu ale naozaj by som si rada prečítala názory ľudí najlepšie dievčat , s podobnou skúsenosťou . Aby som bola presnejšie ide tu oto , že má omňa zaujem jeden chalan ktorý je v podstate normálny
no toto je tazke ....kebyze si ja mam spomenut tak poviem ze ano daj ...ale ked neviem kolko ma rokov ..co berie ... a ze mozno mu nebudes ani vediet pomoct len ti dost ublizi vojim egoizmom tak neviem ....my ho nepozname
14 ročkov fain... no neviem... je šanca že by sa zmenil ale to tá ženská musí vedieť ako na to lebo sám od seba stým neprestane.... a celkovo je to malinkatá šanca
tak pekne krasne ho obíď a nebudeš v budúcnosti nič lutovať
ako samozvany odbornik na tu temu(viem co je to chodit s hulicom ti hovorim, ze veeeelmi zalezi na tom, co fetuje, ak je to len trava, tak to nie je fetak no a chodit s nim skus, pokial to nie je kokot. pretoze trava nemeni jeho charakter..teda trochu, ale urcite nie dolezite vlastnosti pre vztah..cize zalezi na nom, aky je v skutocnosti, ci uz pod vplyvom drog alebo nie
takze...neviem co je pre teba to fetovanie..mozno len trava, piko aebo co...no aj tak...kvoli tebe sa toho isto nevzda..to by si fakt chcela moc...kaslat na to...s takym nie je buducnost...
fetovať je veľmi všeobecný pojem vieš... ako už povedali predo mnou... vodná, tráva - raz za čas je v poho. Bohužiaľ ak je to niečo tvrdšie, nie je to o tom či s ním máš chodiť alebo nie. Malo by ti byť jasné, že takýto človek potrebuje pomoc. Zažila som to a bojovala som s tým chalanom proti hádam všetkému. Cez to ako som mu zahadzovala Injekcie, až po to, ako som mala na rýchlej voľbe sanitku. Bohužiaľ, a dodnes sa pýtam sama seba či som nemohla spraviť viac.... zomrel. Preto dávaj naňho pozor, aj keď nepredpokladám, že si v takomto štádiu...
určite, pre mňa chlapci ktorí niečo fúkajú (občasne, kokaín, perv, lsd...) majú nejaký zvláštny náboj, kým to nie sú vyšľahané nuly, lebo sú iní, sú psycho, väčšinou niečo tvoria (hudbu, obrazy, slová...), majú v sebe niečo čo ma šialene priťahuje. no. zatiaľ sa nikomu nepodarilo vtiahnuť ma do toho (nikto sa o to nepokúšal, ja som istým spôsobom psycho a umelec aj bez fetu) proste záleží v akých vodách lovíš. ak máš naozaj na mysli nejakého čuchača tak na to sa vykašli. ak máš na mysli huliča tak to ani nerieš, húli každý druhý alternatívnejšie žijúci človek (tým myslím tých čo chodia na akcie do klubov a koncerty miesto diskoték a p.), ak máš na mysli chalana ktorí si začal už rovno pichať tak ten nemá veľkú budúcnosť, na to sa tiež vykašli. a tak. tá ri rá ri rá. (práve som sa rozhodla vymazať si fotku z profilu, nejak moc som sa otvorila v tomto fóre za posledné dni...)
Ja som to mala s jedným chalanom podobné, je to nehorazny feťák Ale vieš, zato že fetuje neznamená, že nedokaže milovať a mať dobrú povahu. Alebo keď ťa má dostatočne rád tak by sa možno aj zmenil No netreba škatulkovať. Zato že si rád dopraje tak ho odsudzovať
Tiež som sa raz dala dokopy s feťákom a u nás to nedopadlo, ako sme si predstavovali. Spočiatku sme mysleli, že to bude fajn aj bolo ale po čase sa priznal, že proste fet má oveľa radšej než mňa takže sme to skončili. Načo sa zbytočne trápiť, keď on si chce ísť svoje.
ale tak každý chalan je iný, možno tento bude mať radšej teba...aj keď neviem... ale záleží to aj od toho čo berie.
ked je to len ganja tak to v pohode ....ale ked acetony atd tak asi tazko sa zmeni....a to iste aj pri inych tvrdych drogach.....ale ked je to kokain tak moze byt rada aspon je vkuse nabudeni energiou =D
Skús sa riadit srdcom ak si myslis ze ten chalan stoji za tvoju doveru a zmeni sa kvoli tebe tak ho vyskusaj nejako ale tak jemne nie aby si to domyslel ... ale tak skus ho vyskusat ...
Tak tazko povedat...Vela ludi by povedalo ze nie,ze je to nespravne..Ale podla mna by si to mala skusit..Mozno sa zmeni..Niekedy to proste treba risknut!(a vynde to)
ja nenávidím feťákov a ľudí, ktorí si myslia, že je IN keď niekto fetuje alebo húli...v živote by som si nič s takým človekom nezačala, lebo pre mňa sú to ľudia pod úrovňou...a aby som sa ja za niekoho hanbila na ulici? no fuj...je to vec názoru...100 ľudí, 100 chutí, možno to je pre niekoho príťažlivé, no pre mňa isto nie
prepáčte dlhšiu dobu som tu nebola akosi nebol čas ale to je vedľajšie .. dakujem za všetky reakcie čo sú tu ale s niektorími súhlasím , že príležitostné je niečo iné ako závislosť aj ked to občas nie je od seba daleko .. v jeho prípade je to ten lepší prípad dať si občas vodné nie je v tejto dobe žiadna rarita ... alee aj to občas zachádza do dosť blbých situácii v správaní .. nezmením niekoho len pretože že chcem bud sa zmení sám alebo ... alebo si prosto bude musieť nájsť spriaznenú dušu ktorá mu to bude tolerovať .. Ja sa mu len budem snažiť pomôcť ak o tú pomocť stáť nebude tak nič neriešim ak bude oukej
nacom fici?to take tazke odpisat.....ak fuka piko tak sa nato vykasli bud sa zvezies s nim alebo ti vybieli cely byt kym budes spat po krasnej noci stravenej s nim ...toulen ani neskusaj rozleptany mozog zavela nestoji a este to aj pachne po celej mhdcke ...trava nieje fet....a ked berie nieco ine tak neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
A ak chceš aby to zmenil,tak proste mu to daj po čase najavo..Ak ťa má rád,tak možno postupne prestane ..a možno ťa má rád a neprestane..
tak pekne krasne ho obíď a nebudeš v budúcnosti nič lutovať
Lebo travu by som prezil , ale taky touen by uz problem bol
čo má súdene sa mu stane.....
ale podla toho ako si to napisala, asi nebude zatial az tak zadrbany v tych srackach.
ved skus. sancu by mal kazdy dostat. prinajhorsom to jednoducho nevyjde.
načo riešiť to, čo fetuje, alebo či s ním začať vzťah, lebo fetuje...kks
ak vidíš v ňom nádej a silu prestať s ním, tak prečo nezačať?
ale ak mu to chutí a nechce s tým prestať, nechaj ho plávať..nakoniec sám si uvedomí čo všetko to obnááša...PEACE!
ale niektorí feťáci sú v pohode chalani len vedieť, ako na nich
ale tak každý chalan je iný, možno tento bude mať radšej teba...aj keď neviem... ale záleží to aj od toho čo berie.
ale väčšina feťákov len slubuje a nenehá to tak, takže u mňa by bolo NIE. Kecy o láske a prestaní si nechajte, toto spraví len málo..
ked je to len ganja tak to v pohode ....ale ked acetony atd tak asi tazko sa zmeni....a to iste aj pri inych tvrdych drogach.....ale ked je to kokain tak moze byt rada aspon je vkuse nabudeni energiou =D
neznasam ked nekdo povie na niekoho ze je fetak a fetovat mozez akurat tak aceton......pre nekoho je ganja sucast sveta a take dalsie p....
keby ze mam babu ktora fajci cigy tak sa knej ani nepriblizim ale ganja to neskody to mas jak keby ze fajcis legalnu salviu =D =D =D