Ahojte, nerozumiem sa v tom, preto sa pýtam,.. Ak na dáta používam len messenger, a nebudem ich mať celý deň zapnuté, koľko budem potrebovať? Stačilo by mi 100MB či to je hrozne málo? ďakujem
na messenger toho veľa asi nepotrebuješ, no tiež závisí od toho, koľko fotiek/videí posielaš (keďže tie predpokladám nemajú len niekoľko k a podobne...
@nutelka5 Ak myslíš tých 100MB od O2 za 3€ tak je to výsmech ...
A ako už bolo spomenuté, je to individuálne ... Ak si cez FB messenger len píšeš, tak v pohode .. ak však začneš kukať aj fotky, či nebodaj videá, ktoré ti niekto pošle, tak to stačiť nemusí ...
Každopádne, po prečerpaní sa dáta extrémne spomalia, no na čisté písanie cez messenger (bez multimedialneho obsahu) to bude stačiť ...
100MB minieš, ani nebudeš vedieť ako. Ja toľko na mobile presurfujem za deň. Keď zapneš dátový prenos aby si išla na Messenger, tak to neznamená, že dáta bude prenášať len Messenger.
Ak chceš len odpisovať, vymeň Messenger za FB Lite, potom by ti 100MB malo stačiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
A ako už bolo spomenuté, je to individuálne ... Ak si cez FB messenger len píšeš, tak v pohode .. ak však začneš kukať aj fotky, či nebodaj videá, ktoré ti niekto pošle, tak to stačiť nemusí ...
Každopádne, po prečerpaní sa dáta extrémne spomalia, no na čisté písanie cez messenger (bez multimedialneho obsahu) to bude stačiť ...
Ale 3€ za 100MB by som nedal
Ak chceš len odpisovať, vymeň Messenger za FB Lite, potom by ti 100MB malo stačiť.
Ale 3€ za 100MB je priam uchylné ... Výsmech zakaznikom do tváre