Od 17nástich som nedostal od rodičov ani cent, chcel som vždy byť samostatný. Teraz mám 20 a myslím že to bol výborný krok, samozrejme keď som vo finančnej tiesni tak si od nich požičám,ale vrátim.
ja sám neviem, ako sa mi darí prežiť... rodičia mi dajú maximálne zdrba za to, že nič nerobím a nech sa živím ako viem, prácu stálu nemám, ale nejak... nejak prežívam už roky
uz dva roky to funguje asi tak, ze rodicia mi zaplatia jedlo v skole a mesacnik, jedlo...osstatne veci ako kredit a vsetko co si kupim sam platim z vlastno zarobeneho
ano. studium je pre rodicov dolezite. Este studujem. Ako, nemal by som si problem zarobit, ale rodicia zarabaju dobre a neobtazuje ich to. Samozrejme, mam vlastne, keby ich to obtazovalo ale aj sami mi povedali, ze komu daju tie peniaze? Uz ani nerobia vela. Casy, ked robili fakt od vidim do nevidim, skoncili.
Na zaciatku som to skakal, ze budem mat vlastne... Aj som im chcel vsetko vratit, ale mamka mi povedala, ze ak dam svojim detom, akokeby som jej vsetko vratil. Pride mi to tak spravne.
no ešte sa o mňa starajú takže nemusím si z vreckového platiť bývanie stravu oblečenie atd. ale tak 12€ za týždeň z toho si platím veci čo oni nepovažujú za vhodné ako chicken burger o deviatej večer, oblečenie od diora ktoré budem mať v skrini len na ozdobu alebo len tak že nakúpiť darčeky, zorganizovať si párty kúpiť si nový mobil aj keď mám ešte 4 funkčné.
Ale inak mám peniaze ktoré, mám čo som bud dsotala od nich alebo tak a tie aj tak na nič nemínam. Málokedy si niečo kupujem, takže nemám potrebu často pýtať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Tak kto by chcel za toto hlasovať nech dá @1
(Ak sa rátajú za vlastné tie, čo som si zarobila a nedostala od žiadneho rodinného príslušníka)
Viac si nepýtam, aj keď nemám.. A nemám väčšinou 2 dni po tom, čo dostanem vreckové
mne bolo aj je trápne pýtať si peniaze.
Pýtam si dosť občas, tiež dosť občas čosi dostanem..
Ale poväčšinou si nepýtam, mám vlastné
10e ako vreckové a výplatu mávam okolo 20e. A teraz budem mať dokonca vianočný bonus
Na zaciatku som to skakal, ze budem mat vlastne... Aj som im chcel vsetko vratit, ale mamka mi povedala, ze ak dam svojim detom, akokeby som jej vsetko vratil. Pride mi to tak spravne.
musim sa naucit setrit s vyplatou
Ale inak mám peniaze ktoré, mám čo som bud dsotala od nich alebo tak a tie aj tak na nič nemínam. Málokedy si niečo kupujem, takže nemám potrebu často pýtať.