Nemám s tým problém,pokial nejde o nejaký fakt veľký podraz.No nedokázal by som takému človeku hned naplno dôverovať,i ked by šlo len o menšie sklamanie,tá dôveryhodnosť by bola naštrbená.
Clovek je tvor spolocensky, potreba komunikovat je tiez normalna potreba ako ktorakolvek ina. Je to ako spytat sa ci radsej umriem od hladu. Ono fakt nie je tych ludi v dostupnom okoli az tak vela na vyber aby clovek niekedy nedal az privela dalsich sanci...
nedam ludom druhe šance, raz som dala a aj tak to nedopadlo dobre, nezaslužia si druhe šance, ak ťa raz niekto sklame, môže to urobiť znovu a ja podobných ľudí v živote nepotrebujem
tí, ktorí ťa majú naozaj radi nikdy neurobia nič, prečo by si im druhú šancu musel dávať
@23 asi tak, u mňa je zbytočné generalizovať v čomkoľvek, keď ku každej osobe mám iný vzťah.
Na druhej strane, tiež by som nebola schopná dávať šance donekonečna, keby to nemá význam.
Ja myslím že dávam toľko šancí až pokiaľ ma to neomrzi a nenastvem sa a potom sa ukludnim a zase dam šancu... Asi je to blbosť ale moc to neviem ovplyvniť, vo väčšine vecí pri milovanych osobách neviem povedat nie.. A keď áno tak má ro väčšinou bolí viac ako dotyčného
dávam druhú, pretože človek si vždy zaslúži druhú šancu kvôli svojej nedokonalosti a vzhladom na okolnosti (čiže ak sa / to chce zmeniť k lepšiemu) ... tretiu šancu dám iba veľmi výnimočne / veľmi veľmi výnimočnému človeku ale je to skôr taká zriedkavá vec že sa deje raz za život ... a zase záleží na okolnostiach sú veci po ktorých nedám ani tú druhú ... a sú veci ktoré opakovane zase tolerujem na ľuďoch ako ich nezmeniteľný nedostatok za ktorý sa mi neustále ospravedlňujú a ja ich beriem už iba s rezervou ... ale tak s tým sa nedá nič už robiť
ale viac ich odo mňa nikto nedostane (samozrejme vzhladom na ich vážnosť a okolnosti)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Aj ked samozrejme zalezi ze o co sa jedna.
ale ja som masochista.
Pokial neznamenali cely svet, zvacsa sa ani tej druhej nedoprosia.
ale väčšinou nie.
presne ako @17
asi ako @17
tí, ktorí ťa majú naozaj radi nikdy neurobia nič, prečo by si im druhú šancu musel dávať
Na druhej strane, tiež by som nebola schopná dávať šance donekonečna, keby to nemá význam.
podla toho o co a o koho sa jedna
... ale chcem davat druhe tretie aj stopatdesiate sance len niekedy to neide tak lahko.. :/
ale viac ich odo mňa nikto nedostane (samozrejme vzhladom na ich vážnosť a okolnosti)