Vymýšľate mená pre rôzne veci a predmety vo vašom živote, na ktorých vám záleží napr. vaša gitara Billy, vaša vodná fajka Alfonz, vaše auto Barborka... blbé príklady ale... chápeme sa
ani, frajerovy hovorím občas somárik zlaty, alebo hoviadko Božie, auto škrupinka lenivá, šéfovy zlý Bill, šéfovej blbá Mery, predavačkam známim v tescu knetinka nasprosťalá a tak....filip
havko je Ron a bobrík je Harry samozrejme že sú to plyšáci a ešte taký vankúš ktorý od vtedy kedy viem rozprávať volám banďúrik ale teraz už len tak zo zvyku hej niekomu to príde trápne ale mne sa to tak páči a čo sa týka tohto cudzí názor mi je fuk
u nás majú vešiaky na šaty meno (v zmysle vešiak nie taký ako sa dáva do skrine, ale taký ten vešiak, kde si odložíš oblečenie, keď prídeš napr. z práce) volajú sa Tim, Alfréd a John...
a kedysi aj moje prsia mali mená ľavé bolo Lilly a pravé Marlen... čisto zo srandy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
inak nič nepomenúvavam.
a kedysi aj moje prsia mali mená ľavé bolo Lilly a pravé Marlen... čisto zo srandy
@yeya tak to asi nase tlaciarne budu rodina, moja sa vola tak podobne