neviem, dostala som teraz retiazku, zhruba v období výročia, ale myslím že to bol len jeden z takých spontánnych darčekov čo si občas dávame a nemalo to s výročím súvis
uvidím za mesiac ale zatial o tom neuvažujem že "bože čo mu kúpim" , ale myslím, že mi aj tak napadne niečo čo by mu urobilo radosť takže ho tým obdarujem
nekupujeme si nič keď áno,tak len malé drobnosti .. peniaze si radšej šporíme na to, aby sme ich mohli minúť na cestovanie . funguje to tak už tretí rok a ja som nadmieru spokojná
zo začiatku prvého pol roka som vždy ku prvému v mesiaci dostala ružu potom som to stopla a teraz hocikedy dostanem cukríky, kinderko, alebo hoc čo, len tak pre potešenie
na vyročie si nejak nedávame nič hmotné, zvyčajne len prežijeme ten den spolu a je nám super , darčeky si dávame tak spontanne, hocikedy- vyrocie-nevyrocie.
skôr len maličkosti, hlavne ten deň chceme stráviť spolu a darčekmi berieme veci ako, jeden kúpi vínko, druhý čokoládu a romantický večer sa môže začať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Pride mi to byt divne, skor by som taketo veci riesila ohladne zasnub, svadby, ovela carovnejsie darceky su dane len tak
Ale k vyrociu som dostala krasne veci
.. a dnes mame rok a pol a dostala som bonbonierku (a energetak a syrove chrumky ale to s tym nema nic