Akože ked sa mám na piču občas smajlíky nepíšem, lenže to sa potom ľudom zdám divná a nechce sa mi každému vysvetlovať, že čo mi je. Takže ich tam občas dám aj ked sa cítim úplne inak. Inak ich tam jebem aj ked tam nepatria, nevadí
niekedy aj keď by som chcela, tak tie "vyrehotané" smajle sa mi proste napísať nedajú.. .. ale v tom prípade radšej ani neodpisujem, ak to nie je nutné..
@acvdtralala ale ved piseme si a ty sa zasmejes tak sa zasmej pekne normalne pre seba hahaha a potom mi odpis a ne ze smejem sa teraz tak mu poslem 24 (slovom dvadsatstyri) smajlov
a neznasam ked ich niekto nepouziva alebo naopak pouziva ked netreba.. lebo ja ozaj neviem citat myslienky a ked mi niekto napise "to je ok" a "to je ok " ja v tom vidim kur..niksopa velky rozdiel!!
dávam smajlíkov všade, v každej vete aspoň jeden.. ale vačsinou podľa nálady, a ešte dávam takých: tam kde to myslím srandovne, keď niečo myslím vážne tak bez smajlíka
smajlíky nepíšem skoro vobec, a ak, tak je to v prípade, že správa dá interpretovať dvoma roznymi sposobmi, prípadne sa z jej kontextu nedajú vyčítať emócie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ale dávam smajlíky podľa nálady. Len niekedy keď nemám chuť ich tam dať tak už sa ľudia vypytujú a čo sa stalo je ti niečo?
taky @lochnessko to strasne nema rad
aaach som si povedala svoje aspon niekde