Baví vás moda? Dávate veľké peniaze na oblečenie? A aký je váš štýl? Nosíte trebars mikinu šiltovku a converzi? Alebo dávate prednosť elegancií? Alebo sa obliekate úplne crazy (ako punk, hipsteri, neohipies)?
Kedysi som kupoval mrte vela skate handier, dnes uz ma to nezaujima. Uz takmer rok som si nic nove nekupil, ale stale nosim tie stare skate veci. Su kvalitne a pohodlne.
ja som hipster. najskor som sa tak nevolal, ale ked ma tak zacali volat ostatni, zacal som sa tak volat aj ja, lebo je to cool! na obleceni si dost zakladam, ale ani zdaleka este nenosim to, co budem nosit, ked budem velky. jednak si teraz ozaj nemozem dovolit dat 4 stovky za jedno sako a za druhe mame na slovensku pomerne mizerne obchody.
Posledný polrok sa troška viac zamýšľam nad tým, čo na seba.
Je to ale predovšetkým v tej rovine, ako vyťažiť z mála čo najviac.
Nakupujem málo a lacno, veľmi trendy nesledujem.
Nejaký svoj štýl asi ani nemám, obliekam sa podľa počasia resp. nálady
podľa toho ako sa vyspím volím farbu v pondelok je to ale vždy zelená-nabudenie do nového týždňa a samozrejme na akú akciu idem..inak sa oblečiem na školenie, inak na rokovanie a inak na nejakú trebárs prednášku do školy
have a nice day
davam si pozor na to aby som nebola doobliekaná, mám svoj štýll...m=oda ma baVí ale nemám vela šiať....minulý rok som pomínala podstatnu čast výplaty na oblečenie ale tento rok už chcem šetriť na budúce cesty po svete....nemožem mať všetko naraz
Mam svoj styl, avsak velmi zalezi od situacie, mojej nalady a pocasia...som rovnako pritazlivy ked chodim po Londyne v obleku ako v kozenej bude ci sustakoch
Ano, dosť. Proste beriem oblečenie ako nejaky prostriedok vyjadrenia sa. A najlepšie na mojom štyle je, že sa dokažem obliecť od hlavy po paty za 10€ v sekáči. A pači sa mi jak po mne ludia zazerajú. Ale aby sa nepovedalo, raz za čas si kupim aj nejaky fakt drahy kusok v značkovom obchode, aby bolo vidno že nie som bezdomovec ale len trapnučky hipsterko.
Móda ma baví, ale len v širších súvislostiach / v jej surovej, experimentálnej forme. napr. : » whereiseefashion.tumblr.com/... je dosť zaujímavý projekt.
Moje výdaje na oblečenie sú minimálne.
Nejaký ucelenejší štýl asi nemám.
Mikinu nosím, šiltovky mi pripadajú smiešne (najviac tie baseballové). Najradšej nosím proste 3čká, alebo košeľu a na tom ešte sveter.
Ale v zásade proste čo schmatnem, tak tak idem. Hlavne, aby to bolo pohodlné a aby sa k tomu kúsku neviazali nejaké negatívne energoinformačné štruktúry.
Toto je nedávny úlovok YOLO
80% ... a štýl je niečo medzi športová elegancia + prvky normcore - hipster, košele, svetre, mikiny, kabáty, tmavé nohavice, tenisky .. dávam prednosť sivým a tmavým farbám a žiadnym vzorom a reklamám na oblečení ..
momentalne ako študent bez času nemam moc peňazí,kus sa snažím, dakedy sa mi ani nechce nad tým premýšlať...ale mám rada športovú eleganciu,ked sa mi nechce tak aj tomboy style a myslím,že oblečenie ako také može ovplyvniť vela vecí v našom živote a ked vyzerám pekne aj sa tak cítim je mi dobre aj na opatkoch aj v mikine,záleží od nálady a samozrejme príležitosti kam idem..
veľmi sa o modu zaujimam ale nenahaňam sa za ňou, ani často nenakupujem..mam svoj štyl, 90% mojho oblečenia je čierneho a myslim že tomu ešte dlho tak bude..
na strednej si myslím, že som to dosť riešila, ale odvtedy menej, hoci od výšky sa lepšie obliekam a aj mi to niektorí ľudia povedali, ale posledné dva roky, možno rok sa obliekam dosť pohodlne, takže sukňa, šaty výnimočne, hoci mám rada ženský štýl, nie vyslovene elegantný ale taký ženský proste
takže teraz je to tak, že tenisky, rifle, tričko a na to sveter taký tenký a k tomu nejaký šál už by som sa mohla uvedomiť no teraz sa akurát pekne oblečiem tak raz za týždeň keď mám voľno do obchodu
spojenie sportova elegancia by som uplne vylucil zo slovnika.
moda ma zaujima, viem, ze mam vycibreny vkus ale neriadim sa trendami a mam svoj vlastny styl. preferujem minimalizmus, casto monochromatickost v ciernej s vynimkou topanok (hneda, biela). nebranim sa ale ani expresivnejsim veciam, ak mam na to naladu.
z farieb bielu, sivu, ciernu, camel, navy a velmi svetly odtien modrej.
hmmm....pomerne zlozita tema, pretoze na jednej strane je prijemne ked ja alebo niekto iny (zeny) dobre vyzera, na druhej strane by sa to nemalo prehanat na ukor svojej osobnosti. Treba dbat o oboje. Oblecením dáva clovek na javo vela vecí, takže vlastne prezentuje seba aj svoje názory na konzum, zivotné prostredie, príslušnosť k subkultúre, jedinečnosťž/tuctovosť...
nezaujímam sa o to, čo je v móde, ale nosím to, čo pre mňa má dušu ale ak by som sa mala nejako zaradiť, tak grunge/ pastel goth proste, občas ako bezdomovec v tatovej starej džínsovej bunde z 90s a občas ako dievča, ktoré sa zabudlo niekde pod vplyvom Wednesday Addams a tato mi stále hovorí, že nosím šaty ako sovietská školáčka
A šaty si kupujem málokedy, zväčša mi ich šije moja šikovná mamina (pretože sa mi nechcelo hodiny hľadať šaty, ktoré by sa mi vôbec páčili
Davam doraz na moj styl, myslim ze uz som mozno aj znama tym ze oblubujem v obliekani zemne farby, kvetinky a vtaciky a co najviac farieb na sebee, cierna skoro nikdy
tvoje konverzy, adidasy, najky a iné somariny sú úplne zbytočné. ja značkové veci nenosím a ani nechcem. o obuvi taktiež. preferujem jednoduché.
čo by som k tomu povedal...
obuv je u mňa maximálne, maximálne ročná záležitosť. keď mi niekto povie, že jeho najky vydržia 5 rokov nepoškodené.. vieščo? ja obuv po roku zásadne vyhadzujem. nemá zmysel držať ich viac ako jednu sezónu. určite nie. samozrejme.... pokiaľ... pokiaľ nie sú vyslovene zničené a sú v poho nositeľné, dobre... teoreticky sa môžeme baviť o tom, že po sezóne( teda už takmer v tomto období) si ich môžem očistiť, dať do nejakého sáčku odložiť pekne na budúci rok. to robím so zimnou obuvou podotýkam nositeľnou. botasky ale v nijakom prípade dlhšie ako jednu sezónu. mám síce adidasy topánky jedny, neboli ani také drahé, ale nepotrpím si na značky, skôr parfem by som si doprial ( čo aj mam) do auta. na imidži si nepotrpím. pokiaľ sa vieš pekne obliecť, na značke nezáleží. akurát mám na sebe tepláky značky unusual. možno stáli 5, možno 7 eur. tak nejak. vrchom si dám športovú vetrovku, teplú, veľmi kvalitnú, ktorá stála v činskom asi 10 eur, a kupil som si ich naraz dve, jedna modrá, druhá šedá, ktorá vyzerá výborne! že tam nie je NIKE, ADIDAS, PUMA? pozri.... nebuď ovca . keby som chcel kupiť si 10 súprav od PUMY, ADIDASu a podobných sračiek, kúpim si ich hneď. nepotrebujem ich vôbec. niekomu sa ukazovať, že za to som dal ja neviem 50 eur? ..... nechápem človeka ktorý by najradšej nosil 20 rokov jeden odev len preto, lebo je značkový. keď sa mu to páči, dobre.... ako v pohode, ja doprajem, ale takéto zmýšľanie je choré.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
A dávam prednosť elegancií
Mohla by si mi poslať nejakú fotku ako si predstavuješ eleganciu?
Je to ale predovšetkým v tej rovine, ako vyťažiť z mála čo najviac.
Nakupujem málo a lacno, veľmi trendy nesledujem.
Nejaký svoj štýl asi ani nemám, obliekam sa podľa počasia resp. nálady
have a nice day
Moje výdaje na oblečenie sú minimálne.
Nejaký ucelenejší štýl asi nemám.
Mikinu nosím, šiltovky mi pripadajú smiešne (najviac tie baseballové). Najradšej nosím proste 3čká, alebo košeľu a na tom ešte sveter.
Ale v zásade proste čo schmatnem, tak tak idem. Hlavne, aby to bolo pohodlné a aby sa k tomu kúsku neviazali nejaké negatívne energoinformačné štruktúry.
Toto je nedávny úlovok YOLO
mám rád módu a myslím si že nemám zlý vkus
@thrwtchr pááči sa mi to D
takže teraz je to tak, že tenisky, rifle, tričko a na to sveter taký tenký a k tomu nejaký šál už by som sa mohla uvedomiť no teraz sa akurát pekne oblečiem tak raz za týždeň keď mám voľno do obchodu
moda ma zaujima, viem, ze mam vycibreny vkus ale neriadim sa trendami a mam svoj vlastny styl. preferujem minimalizmus, casto monochromatickost v ciernej s vynimkou topanok (hneda, biela). nebranim sa ale ani expresivnejsim veciam, ak mam na to naladu.
z farieb bielu, sivu, ciernu, camel, navy a velmi svetly odtien modrej.
A šaty si kupujem málokedy, zväčša mi ich šije moja šikovná mamina (pretože sa mi nechcelo hodiny hľadať šaty, ktoré by sa mi vôbec páčili
čo by som k tomu povedal...
obuv je u mňa maximálne, maximálne ročná záležitosť. keď mi niekto povie, že jeho najky vydržia 5 rokov nepoškodené.. vieščo? ja obuv po roku zásadne vyhadzujem. nemá zmysel držať ich viac ako jednu sezónu. určite nie. samozrejme.... pokiaľ... pokiaľ nie sú vyslovene zničené a sú v poho nositeľné, dobre... teoreticky sa môžeme baviť o tom, že po sezóne( teda už takmer v tomto období) si ich môžem očistiť, dať do nejakého sáčku odložiť pekne na budúci rok. to robím so zimnou obuvou podotýkam nositeľnou. botasky ale v nijakom prípade dlhšie ako jednu sezónu. mám síce adidasy topánky jedny, neboli ani také drahé, ale nepotrpím si na značky, skôr parfem by som si doprial ( čo aj mam) do auta. na imidži si nepotrpím. pokiaľ sa vieš pekne obliecť, na značke nezáleží. akurát mám na sebe tepláky značky unusual. možno stáli 5, možno 7 eur. tak nejak. vrchom si dám športovú vetrovku, teplú, veľmi kvalitnú, ktorá stála v činskom asi 10 eur, a kupil som si ich naraz dve, jedna modrá, druhá šedá, ktorá vyzerá výborne! že tam nie je NIKE, ADIDAS, PUMA? pozri.... nebuď ovca . keby som chcel kupiť si 10 súprav od PUMY, ADIDASu a podobných sračiek, kúpim si ich hneď. nepotrebujem ich vôbec. niekomu sa ukazovať, že za to som dal ja neviem 50 eur? ..... nechápem človeka ktorý by najradšej nosil 20 rokov jeden odev len preto, lebo je značkový. keď sa mu to páči, dobre.... ako v pohode, ja doprajem, ale takéto zmýšľanie je choré.