Dnes ked som videla klip od Foo fighters Pretender, tak ma napadlo, že prečo je Kurt taká legenda. Napriek tomu že bol skvelý spevák a Nirvana bol skvelá kapela, a bolo to niečo nove a originalne, z Kurta by určite nebola taká legenda keby stále žil a sta
v ruku.1993 nirvana odohrala akustický unplugget in New yourk.po tomto unplugget sa nirvana a hlavne Kurt Cobain zapísal do historie hudby ako jeden z najvplivnejsích spevákov 20st.A co sa tíka jeho smrti, aj sám Dave pochybuje o tom.Kazdí co si o tom trochu cital zistí ze tam je nieco nekalé.
pozri jasom nepovedala ze je slavny len kvoli smaovrazde, ale ze by nebol taka legenda keby nezomrel. Keby žil dalej, opustil by Nirvanu a žil niekde v ustrani, tak by to bolo niečo uplne ine...nechcem v žiadnom prípade znevažovať hudbu Nirvany,lebo to bola úžasná kapela....
čo sa týka samovraždy , áno cítiť v tom niečo nekalé....a čo? takisto su legendy okolo smrti elvisa presleyho a jima morrisona a kazdej takejto hviezdy...Kurt sa len pridal k nim....a my sa nikdy nedozvieme pravdu....
suhlasim so Sheenou,Dave je skvely hudobnik,aj ked dokazal uz velmi vela,nepozna ho vela ludi,povedala by som,ze ho poznaju len ti,ktori sa pohybuju v tych grungeovo-nirvanovsko-foofightersovych kruhoch.A ked niekomu povies meno Kurt Cobain,poznaju ho vsetci,a preco?lebo uz nezije
...a mozte ma akokolvek ohovarat,ale svoj nazor nezmenim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ale foo figters mam rada....a vypocujem si od nich vsetko co pride pod ruku...
multiinstrumentalisa
!!!!!!!! TO JE CHLAP!!!!!!!!!!!!!!
wr wr wr wr wr wr juch juch
v ruku.1993 nirvana odohrala akustický unplugget in New yourk.po tomto unplugget sa nirvana a hlavne Kurt Cobain zapísal do historie hudby ako jeden z najvplivnejsích spevákov 20st.A co sa tíka jeho smrti, aj sám Dave pochybuje o tom.Kazdí co si o tom trochu cital zistí ze tam je nieco nekalé.
čo sa týka samovraždy , áno cítiť v tom niečo nekalé....a čo? takisto su legendy okolo smrti elvisa presleyho a jima morrisona a kazdej takejto hviezdy...Kurt sa len pridal k nim....a my sa nikdy nedozvieme pravdu....
...a mozte ma akokolvek ohovarat,ale svoj nazor nezmenim