mam rad ked je co najsilnejsi a najnicivejsi dazd a este lepsie, ked aj elektrika vypadne pocas neho, tak to je uplne najlepsie a ked co najvacsie potopy sposobi.
Heh som rád, že nie som s obľubou dažďa sám Nieje nad ten pocit otvoriť si okno dosýta sa nadýchať a usmievať sa nad tými postavičkami tam dole jak utekajú alebo ako im bere dáždniky Blesky ma uchvacujú už od detstva
ja mam veľmi rada dážď, rozhodne upokojuje.. ale burky to je ine kafe..minuly rok sme boli stanovať a búrka trvala pár hodín...ale tie blesky... a hromy...juuuú...to bolo...čakala som kedy dáky strom na nás spadne a zadlube nás do zeme jak klince.. a teraz mi je fajn...no zažit uz by som to asi nechcela ale stanovať to by som hneď šla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Hocikedy...
Dazd je super!
-Zbožňujem letné búrky
-Mám rada taký ľahký osviežujúci letný dážď a najmä ten vzduch čo po ňom ostane
-Ale zase nemusí pršať vkuse týždeň, to už je potom také až priam otravné, pod bráničkou máme úplné more a do záhrady sa nedá vôbec ísť
-A dážď na pláži po výdatnom slnku som nezažila
A pridávam sa, tiež zbožňujem letné búrky (samozrejme ak sa vonku neopaľujem