Som tu jediný idiot, ktorého táto marvelácka postava zaujala?
Len akosi neviem nájsť vela filmov či už animovaných alebo hraných, kde by sa nachádzal... okrem X-men a X-men Wolverine, kde nebol hlavná postava...
Bol by som rad, keby nie som sam, kto sa o
Si zapni FlyGunov let's play na hru Deadpool.. super hlášky v tej hre dáva ten Deadpool
Inak veľa filmov o ňom nenajdeš lebo čo viem tak ešte len má vyjsť film o ňom kde bude samozrejme Deadpool hlavná postava a nájsť ho môžeš v animovanom film Wolverin vs Hulk (asi tak sa to volalo) a ešte v jednej rozprávke so Spidermanom len neviem ako sa volala ale asi Ultimate Spiderman no neviem na 100% či takto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Inak veľa filmov o ňom nenajdeš lebo čo viem tak ešte len má vyjsť film o ňom kde bude samozrejme Deadpool hlavná postava a nájsť ho môžeš v animovanom film Wolverin vs Hulk (asi tak sa to volalo) a ešte v jednej rozprávke so Spidermanom len neviem ako sa volala ale asi Ultimate Spiderman no neviem na 100% či takto