ak tam človek trávi veĺa času, je to jeho problém a nie problém stránky. a v tom prípade ani deaktivácia nepomôže, lebo si nájde iný spôsob, ako tráviť čas miesto robenia užitočných vecí
"Ak facebook robí ľudí závislých, tak zbrane zabíjajú ľudí, perá robia chyby v slovách, autá nútia ľudí jazdiť opitých a lyžičky z vás urobia tučných."
Skoro každý na facebook nadáva, pričom je to len obyčajná sociálna sieť a záleží už od každej osoby či sa nechá ovládnuť "závislosťou" alebo sa bude kontrolovať a nebude tam tráviť veľa času. Povedala by som, že má svoje výhody (komunikovanie zadarmo) a nie len zlé vplyvy.
a však ked je niekto maniak tak ako mu to pomože???????????????? to je najväčšia hlupost, a napriklad ja birdz pokladam za miesto kde sa zviditelním alebo si prečítam blog alebo forum a najdem odpovede smiley: ale facebook is good!
Z môjho "forever alone" pohľadu nerozumiem, ako niekto môže tráviť na fb "príliš veľa času".. však dôjdem, pozriem novinky, komentujem, lajkujem a idem het...či? A to 2-3-5x do dňa, podľa toho či som za kompom alebo nie.
FB je super vec, mam tam plno kontaktov a vsetko rychlo vybavim, zalohujem si tam fotky, hudbu, ku ktorej sa chcem neskor vratit, no a ani spravy a sport mi netreba pozerat, vsetko podstatne co hybe svetom okolomna sa z neho dozviem tiez. A este zvyknem zdielat informacie z alternativnych medii, nech si to precita zopar ludi, ktori o to maju zaujem Takze, zrusit to, by bolo ako...chodit do skoly na bicykli namiesto auta To ja by som chcel vidiet tych ludi, ze co robia ked niesu na FB aj tak len kukaju serialy, kukaju telku a neviem ako inac zabijaju cas, ako relax je to super
@toxo Preco by nie? Ako uplne normalne si viem predstavit rozmrvenie svojho zaujmu medzi viacero "ciastkovych" nahrad (dajme tomu nejake diskusne fora) ktore sa uz nasledne daju "odburat" jednoduchsie, lebo im clovek nevenuje tolko pozornosti.
@ao mozno ako hovoris, to s tymi forami je celkom fajn napad, mne to prisla skor ako drasticka metoda ze zrusit acc, a teraz mam 5 hodinovu dieru v dni, co budem robit? sice cas na forach je tiez principialne taka ista strata casu, ale tak co neni?
cez skúškové ho deaktivujem pomerne bežne...nemôžem sa pozerať na to,ako už všetci spolužiaci so strednej vypisujú,že majú po skúškach a my sme ešte ani poriadne skúškové nezačali
Hej keď som potrebovala "vypnúť" od všetkého a od všetkých . Po mesiaci som sa vrátila ale rozmýšlam že to urobím zas ... človek má zrazu tak veľa voľného času ..
@laurica no fakt ja som tú hru hral posadnutý viac ako rok a pol úplne až závislý som bol na nej a takú reštiku som si urobil že akože..rešpekt ešte aj pódium na koncerty som si tam urobil
som tam chodim tam a pisem sitam asi najcastejsie len zo posluziakmi lebo len tam sa snimi dohodnem proste nieco zo skolou..takze nemam na vyber ale aj kamarati.. proste msuim tma ist lebo inak sa uz nedohodneme na icq nikto nechodi ani natento birdz okrem @keroll ..aletkaje pravda jetotu pomalsie..
keď to deaktivujete a budete chcieť sa tam neskôr akože prihlásiť tak vás to aj tak uvíta fb má výhody aj nevýhody. Mám ho ale asi ho zruším ešte neviem,dočasne ale načo mi to bude dobré?
FB mi vyhovuje, cez neho môžem komunikovať s ľuďmi, ktorí sú ďaleko a nemusím zato platiť, dozviem sa o koncertoch, o ktorých by som sa bez pozvánky na FB inak nedozvedela, veci do školy sa cez FB riešia.. veď mne niekedy stačí, že tri dni neprídem na FB a neviem o nejakom projekte, čo trebalo spraviť a pod. Dnes sa všetko cez FB rieši, takže si ho vlastne ani nemôžem zmazať, ak chcem byť informovaná no bohužiaľ, často pri ňom zatvrdnem na dlhšiu dobu ako treba ale tak ako tvrdia niektorí, je to moja chyba, nie chyba FB
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
ale potom som si založila nový účet, lebo tam potrebujem chodiť aspoň kvôli škole
:o :o ?????????????????????????????????????? :o :o
(dúfam že ste pochopili otázku )
Skoro každý na facebook nadáva, pričom je to len obyčajná sociálna sieť a záleží už od každej osoby či sa nechá ovládnuť "závislosťou" alebo sa bude kontrolovať a nebude tam tráviť veľa času. Povedala by som, že má svoje výhody (komunikovanie zadarmo) a nie len zlé vplyvy.
Ale rozhodne nejde tvrdit, ze zavislost na Facebooku je ojedinely jav.
Akoze tu treba podniknut ine kroky ako radikalne rusenie, aj ked na kazdeho moze fungovat nieco ine
trikrát za deň tam pozriem, či náhodou niekto niečo a viac ma nezaujíma
čatujem na icq retro
vôbec ma to nejebe
proste FB je vplyvné zlo