Chcem sa opytat ked mam debetnu kartu a chcem s nou platit dajme tomu 50e a mam tam len 40 da sa ist pri pladbe v obchode do minusu? Zoberie mi to alebo to nepojde vobec zaplatit?
Ja mam napriklad na svojom ucte aj minusove precerpanie, v banke som on neziadal, ani ma neinformovali. Space ucet v slsp. Napis do banky mail, rsp. zavolaj, pretoze mailom take veci nemozu riesit a uvidis.
@trdelniiiq a si si isty, ze mas ten kontokorent aktivovany? Neviem o tom, ze banky mozu z legislativneho hladiska automaticky aktivovat taketo sluzby. Sporka si dava pozor na podstatne nepodstatnejsie veci, pravne oddelenie je u nas dost opatrne. Imho mas len predschvalene precerpanie a treba to dodatocne odklepnut.
@trdelniiiq@tommyhot hej Tatrabanka sama od seba aktivovava kontokorent. Nikdy som si ho nepytal a mam ho a viem ze mi hi aj sami od seba zvysili, dalsi kamos pindal ze mu poslali z byvalej prace omylom dalsiu vyplatu (a v skutocnosri to bol kontokorent , rovnako dalsi. TB to robi (asi to zakonne moze, alebo si to podpisal v zmluve pri zakladani zmluvy (a ked ti tam tetka povie, ze ak budete dobri klient, tak vam banka sama od seba schvali kontokorentny uver, tak ta nenapadne nic zle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov