tu je to bohužial moc moc časté ... častejšie než by som chcel ... horšie je keď takéto deti pootom robia bordel a buzerujú do nás ... to mi vie fakt pokaziť večer ..
nooo to neviem to som ešte nepočula nič také to tuším skor Sereď ....ale zas máš pravdu u nás to tiež dosť ide, teda nie žeby som s takým niečím obchodovala alebo čo ale nechodím so zavretými očami
...chúďatká 13, a to žijú na ulici, že im na toto nikto neprišiel, to že sa ožierajú. NO LEN TAK ĎALEJ ...TO DOPADNÚ. Zavrieť ich doma na sto zámkoV a s varechou vyplatíť. Mlieko by mali piť, by im zuby dorásti a nie...
sa nemám čím chváliť, ale ja som robila to isté. nie, že by sa mi to teraz páčilo, ale keď som mala 13-14, myslela som si, aká som dospelá, je to podla mňa najhoršia fáza puberty, kedy som fakt nevedela, čo so sebou. skamarátili sme sa so staršími chalanmi a už to išlo..
takže ich na jednej strane chápem, na strane druhej to odsudzujem a nadávam na nich, keď na takých niekde narazíme. seriem si do huby
rooar no t si povieš nech si pijú...ale tak isto môžu dopadnúť aj tvoje deti, ak nejaké budeš mať...a nemusíš si toho ani všimnúť, lebo nebudeš mať na nich čas...a to je celý problém
tesfaye ja proti tomu robím, mám pár takých kamáratov čo sú v takom veku a snažím sa im to vysvetliť a veľa z nich to už aj pochopili čo som rada....a nie každý kto má 16 sa aj chová primerane k svojmu veku, vieš nefandím si ani nič podobné, ale nie som ako niektorí moji rovesníci
ja zastávam názor, že nech si robí kto chce čo chce. ako nechcem byť teraz nejaká ... hej ale tak napríklad, ja som začínala s alkoholom, mala som skoro 16 a spiekla som si nieže prsty, ale obe celé ruky. a naučila som sa, čo treba - piť s mierou (alebo ešte lepšie nepiť vôbec). sú mladí, chcú zažiť čo najviac. veď nech sa poučia. človek sa učí na vlastných chybách najlepšie, inak sa nenaučí fakt nič. a keď im to človek zakáže, bude to ešte horšie. puberta = skúšať zakázané ovocie. aspoň ja to tak beriem (aby sa nikto nenahneval za môj názor). ale sama si živo pamätám, že keď mi niekto zakázal niečo, just som to urobila (a drží ma to aj doteraz, ale nie v takej miere, sú to skôr také vtípky voči ľuďom z mojej strany). zákazom človek nič nedosiahne, to viem už veľmi dávno...
No tak alkohol a fajcenie je na THC v oblube uz 11rocne deti tu fajcia piju a robia sa hustymi -FAJCIM som BANG... Polka nasej triedy fajci a pije pravidelne...
hm ja som nikdy nepila ,nepijem a dufam ze ani nebudem DD a aky mam nazor .ked im to dovolia ich rodicia ,a nevidia ,ze ich deti chlastaju a hulia ,tak to uz je trosku na zamyslenie .....a to su este len deti ,nevedia ,ze si skodia ..ale potom neskor na to pridu ..ale to uz moze byt niekedy neskoro ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
@Klaudinka
vážne ti to vadí, že slopú?? tak rob proti tomu niečo...vypisovaním rozhorčených písmenok na internete toho moc nedosiahneš...
takže ich na jednej strane chápem, na strane druhej to odsudzujem a nadávam na nich, keď na takých niekde narazíme. seriem si do huby
aj som proti takýmto alkoholikov,...ale oni si nedajú vysvetliť...problémove deti
ale ako o tom nemôžu vedieť ich rodičia? veď 13 ročné deti nevedia piť a alkohol teda cítiť riadne...
ja by ich otcom rozbijem im papule