U mňa jednoznačne vyhráva dedinka...pekné prostredie,príroda,čerstvý vzduch (to tu je najväčší problém) a hlavne voľnosť....nejak nevidím moc výhody byť natlačený v malom byte bez možnosti mať vlastnú záhradku a kľud...
A hlavne možnosť sa realizovať...v meste je človek tak nejak od všetkého odtrhnutý...vyrastal som síce v meste ale mali sme omnoho viacej príležitostí sa baviť v lese,v prírode...tu akurát vidím,ako detiská behajú po obchoďákoch...to je dneska ich predstava zábavy
@looolaaa1 no u nás to tak vyzerá.. samé ohováračky.. ľudia si ťa nesú v zuboch, babky číhajú na každom kroku a keď nechodíš do kostola,tak si určite v nejakej sekte.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
netúžim po tom, aby na mňa babky ukazovali prstom za to, že mám červené vlasy, že nemám chlapa a že som sa v nedelu neukázala v kostole
Cez víkend jednoznačne dedina
ešte ma baví nočný život a vo väčšine dedín žiadny nieje...ak nepočítam túlavé psy a štangastov vracajúcich sa z krčiem
(áno bývam na dedine)
ale páči sa mi tu aj tam..viem sa odosobniť