stalo sa vam to niekedy ? ako často sa vam to stava ? minule sa mi to stalo v robote ako keby ma vratilo do minulosti že som tam niekedy robil ....proste sa mi zatriaslo pred očami aj obraz sa mi tak zmenil celkom haluz to je ...niekedy aj predvidam čo
Ja som mala opak deja vu. Zdalo sa mi že vidím tie poháre čo som včera umývala prvýkrát. A pritom som z nich už velakrát pila. A predsa som sa na ne na chvílku pozerala ako na celkom nové poháre.
Alebo je to začínajúca choroba?...
Ano! prežívanie prítomnosti, kt akoby zažili predtým a ptm rozmyšľaš "sakra čo to je" ....alebo prvýkrát keď som bola v Canarií tak to bolo neskutočné niečo ako spomínané deja vu+ matrix ..Kiežby sme to vedeli ovládať...
@zuzs ty kks to museli byť ine zimomriavky @angelofdeath ak mne aj mne sa to stane aj 3x do dna a niekedy nič ....minule ma skoro urvalo ked ti idem po ulici a zrazu som presne vedel koho stretnem ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Alebo je to začínajúca choroba?...
ale henten chlap veľmi zaujímavo rozpráva
@angelofdeath ak mne aj mne sa to stane aj 3x do dna a niekedy nič ....minule ma skoro urvalo ked ti idem po ulici a zrazu som presne vedel koho stretnem ....