ano raz vecer som si stiahol hru a som nevedel najst doma ziadne DVD na co by som to napalil a obchod bol uz zavrety tak som isiel spat a snivalo sa mi ze DVD-čka je v skrinke na chodbe a rano ked som sa zobudil tak som sa tam isiel pozret a bol tam cely kotuc. NA CO DODAT JEDNODUCHO DEJA VU
volakedy sa to stavalo mi,i ked nie casto.ale aj sny,ked sa mi jeden sen sniva,potom dvaroky sa mi nesniva,a potom zas,a pritom secko je take zvlastne.
raz v noci som siel kakat a nebol papier tak som siel spat z neutretim zadkom a ked som zaspal tak sa mi snivalo ze mam hajzelpapier v spajzi a ked som sa zobudil tak som siel pozret a bol tam ale bolo neskoro lebo vsetko sa to vytrelo na paplony a dostal som taky vyprask ze som sa nespametol doteraz z neho
@mort viem čo znamena v preklade deja vu,chodim na franinu.Ja som to ale tak myslela,že ked sa ti to sniva,tak raz "vidis" a ked sa to stane tak to znovu vidis. podla mna je to tak,ze ked spis a sa ti to sniva tak sa tvoje astralne telo prenesie do tej inej,alternativnej,reality ..no a je to. moja teoria,ci je to pravda neznam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale stáva sa mi to občas.. že mám taký pocit, že "toto" sa už niekedy stalo -.-
..kvak..
Znamená to "už videné" a aj keď máme pocit, že sa nám to snívalo tak to tak nie je..
Je to iná alternatívna realita, proste časová slučka..
Comprende?
Prepáč, netušila som
..kvak..