nikde nemôžem nájsť odpovede na tieto,otázky,ani na nete ani v knihe. už to hladám skoro celý deň a stále nič..ak budete taký dobrý,ak viete správne odpovede,napíšete mi ich? trápne komentáre nečítam ...
ty si asi moc nevieš vyvodiť nejaké závery z prečítaného textu, však? takéto banálne veci (na ktoré ti ja neodpoviem, lebo k dejepisu som nikdy vzťah nemala a nepamätám si to) musíš predsa vyčítať aj z učebnice.
to nie sú otázky postavené tak, že ich niekde nájdeš presne v takomto znení s poučkovou odpoveďou na pár viet. proste musíš tej problematike porozumieť a trochu porozmýšľať.
Nic v zlom, ale keby clovek pozornejsie cital v ucebnici, logicky rozmyslal a dal si dokopy suvislosti tak na vacsinu tychto otazok by si odpoved nasla aj sama a nie na nete .. chcela som ze sa kuknem do mojho stareho zosita z deviatky, ale teraz mi napadlo, ze v deviatke som si uz ani nepisala poznamky...
@zuzka2403 to si tak neskutočne lenivá, že si si to nemohla nájsť sama??? Všetko je na nete, sú to základné otázky!!!!!!!!!!!!!!!! Ľudia ako ty mi idú neskutočne na nervy!
ty pica a chudera jedna,si taka sprosta,ze to newies?to ti mame mi hladat?minimalne polku otazok viem ja,a to som ok nemala dejepis.takychto prizivnikov milujem.najracej by som ta vyhodtila na severny pol :!
A inak už si to sem raz dávala. Alebo ak nie ty, tak to tu prednedávnom bolo. Opakujem: Zdvihni zadok, otvor učebnicu a hľadaj, lebo v učebnici to je!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
7. Západ (NATO, Európske spoločenstvo pre uhlie a oceľ), Východ ( Varšavská zmluva, RVHP)
» sk.wikipedia.org/wiki/NATO...
» sk.wikipedia.org/wiki/Eur%C3%B3p...
» sk.wikipedia.org/wiki/Var%C5%A1a...
» sk.wikipedia.org/wiki/RVHP...
6. » sk.wikipedia.org/wiki/Febru%C3%A...
» sk.wikipedia.org/wiki/Okt%C3%B3b...
5. » sk.wikipedia.org/wiki/Appeasemen...
4. » sk.wikipedia.org/wiki/Studen%C3%...
3. » sk.wikipedia.org/wiki/Pra%C5%BEs...
» sk.wikipedia.org/wiki/Ma%C4%8Far...
» sk.wikipedia.org/wiki/Solidarita...
2. » sk.wikipedia.org/wiki/Trianonsk%...
» sk.wikipedia.org/wiki/Versaillsk...
1. » sk.wikipedia.org/wiki/Prv%C3%A1_...
ty si asi moc nevieš vyvodiť nejaké závery z prečítaného textu, však? takéto banálne veci (na ktoré ti ja neodpoviem, lebo k dejepisu som nikdy vzťah nemala a nepamätám si to) musíš predsa vyčítať aj z učebnice.
to nie sú otázky postavené tak, že ich niekde nájdeš presne v takomto znení s poučkovou odpoveďou na pár viet. proste musíš tej problematike porozumieť a trochu porozmýšľať.
a vyhostila*
ach,pekne som sa nasrala,mozem sa ist ucit
@21
2. rozpad Uhorska - následný vznik Ceskoslovenska
3. -
4. -
5. -
6. -
7. Europska únia, NATO, OSN, ...