väčšinou si nerozumiem s ľuďmi čo počúvajú elektronickú hudbu...odsudzujem ľudí pod 18 čo počúvajú slovenský hip-hop, ale v tom rozhodne nie som jediný...
no heej suhlasim s 1,, a ece ked to začnu "rapovať"..no ja s toho nemožem.. trapne.. a ani nie, mam rada rockerov, punkačov,emakov.. hip hoperi my pridu moc taky "myslia si o sebe" ae nie všetci.. a ved na hudbe aj tak nezaležii..ae prvy dojem urobi svoje :/ x)
samozrejme že áno, ved aj na mne je hneď vidieť že som diskofilná smažka s iq90, s gélom na vlasoch, a s teniskami za 170 eur len preto že počúvam elektronickú hudbu (dúfam že irónia je jasná)
@2 s tym hip hopom uplne s tebou suhlasim. neznasam ho,uplne som proti a tak isto tie decka co sa tak obliekaju a spravaju ako najvecsi tvrdasi,tak isto nemam v laske EMAcky,aj ked niektore su pekne
tak ked im potom zajebe z toho tak ano skatulkujem aj ja...ale snazims a tomu vyhybat
ale je jedna skupina ktorej sa nebranim nadavat: hiphoperi obklopeni jebnutymi kurvami, ktorym je jedno, ze o nich hovoria ako o navlekoch na kokota...takych by som rezala jedna radost
podla hudby sa to nedaaaaaaa...co ked pocuvam dnes DNB zajtra HOUSE pozajtra reggae popozajtra SKA potom PUNK nato METAL a ROCK tak jak by ma kto odhadol...to je hlupost...
@1 presne presne...ja patrim medzi tych mladych ale nie tych ktory si pustaju rap z mobilu...vlastne vseobecne nechapem ako si moze niekto v mhd pustat na plne "gule" hudbu cez mobil...tomu sa hovori tolerancia..
ja len nechápem ludí ktorý sa obliekajú podla hudby kt. počúvajú , jední chodia oblečení jak posraný päťdesiat cent , iní zase celý v čiernom ako na pohreb..
ale hlavne nenávidim tých malích kktov hrajúcich sa na velkých gangsta čo počúvajú slovenský hip-hop a 50 centa...
Podľa hudby nedelím. Ale pokiaľ si o niekom myslím, že je debil, v 99 percent prípadov mi to skvele potvrdí svojím hudobným "vkusom" (disco-ľudovky napríklad, FUJ!), pózerstvom a ovečkárstvom (toto je cool, toto je v hitparáde tak sa to automaticky musí páčiť aj mne!)
je pravda ze ma zaujima aj to aku hudbu kto pocuva ae nie preto aby som ho hned skatulkovala ae aby som vedela o nom neco viac,abo abych vedela o com sa s nim mozem rozpravat a tak
ani nie ale veľa ľudí čo poznám /napr. z triedy/ a ich nemusím majú radi práve inkriminované žánre, ktoré neznášam, čiže rap alebo techno trance a neviem čo ešte. a samozrejme ma úplne vytáča keď má niekto z mobilu nahlas pustenú hudbu a myslí si že je cool lebo to teraz letí :/
podla mna hudba vytvara zivotny styl cloveka, cize pretvara jeho myslenie, obliekanie, spravanie .. cize ich jednoznacne delim, ale skoro v kazdom sa najde daco good
..ten hip-hop..nemusim..ale ano ludia,to tak väcsinou posudzuju..ja,ani tak ee,by som povedala..az na ten hip-hop,ten ozaj,nemusim..ale,neriesim,ho..ani,moc..proste..ja,lubim,svoj rock..
no, nevyhľadávam spoločnosť hiphoperov, ale zas keď je inteligentný človek, je jedno čo počúva. medzi svojich dobrých kamarátov považujem (keď už chceme škatuľkovať) hiphoperov, oného techňáka...skrátka všetko
musim sa priznat ze ja pocuvam hip hop ale neoblubujem 50 centa a ani gangstra sk hip hop mam rada americky,francuzky a vselikajky iny ale dobry.....ide o to o com ta hudba je...nosim siroke veci...ale pustat si nahlas mob mi pride trapne...pocuvam aj rock a metal....aj clasiku...ide o to ci sa z dotycnim vies porozúravat o vsetkom alebo nie a nie preto co pocuva ale preto aky je ...no ale tu vidno kolko ludi odsudzuje za malichernost...zato ze destka dospievaju a hladaju seba aj v hudbe a v obleceni po case im je to aj trochu jedno
haat niekedy sa neda neposudzovat ludi podla toho co pocuvaju,,,napriklad ti slovenski hoperi,si myslia aki su cool a deti z ulice a furt by isli vrazdit emakov,ktori im nic neurobili...hoperov nemam rada,ostatni su fajn
mno je pravda ze tych "wonabe" hiphoperov co stretavam na ulici a pod, s mobilmi v rukach, chodzou jak keby mali kaktus v trenkach a rozbijaju sa na cely chodnik prilis nemusim.. ..ae zeby som ich odsudzoval podla toho co pocuvaju..skor podla ich spravania sa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Ale zasa nenávidím keď nastúpi partička mladých do emhádéčky a z mobilov im hučí rap To nenávidím - hneď si o nich pomyslím svoje
a hoperov.. to su len paka a postavicky
ale je jedna skupina ktorej sa nebranim nadavat: hiphoperi obklopeni jebnutymi kurvami, ktorym je jedno, ze o nich hovoria ako o navlekoch na kokota...takych by som rezala jedna radost
ale hlavne nenávidim tých malích kktov hrajúcich sa na velkých gangsta čo počúvajú slovenský hip-hop a 50 centa...