Prosím Vás zachránte ma a dajte mi nejakú inšpiráciu, čo mám kúpiť mojej mamičke na deň matiek Ja som už úplne bezradná! Vopred upozorňuje, nie som veľmi zručná a ani mama si nepotrpí na ručné darčeky "od srdca". Ďakujem
@taylor28 žiješ s ňou 18 rokov a nevieš čo jej dať ?
Ja mojej mamke zaspievam s bráchom pesničku, dáme jej veľkú Milka bonbonieru a naše fotky na pamiatku (od kedy sme sa narodili po nedelňajší deň - foto urobíme predtým než jej dáme fotoalbum a potom keď sa to vytlačí si to tam nalepí )
a tatino nás všetkých bere na víkend do Rajeckých Teplíc (do Afrodity )
Ja sama som matka a keby bol môj syn trocha väčší, nech by mi dal skutočne čokoľvek, tešila by som sa... Nelám si s tým hlavu, kúp jej kvet, alebo hocčo banálne a poteší sa rovnako, lebo je to od TEBA!
@wolskeoko ako tak ja som si nevšimla tie dátumy otvorila som to na deň matiek tak som to brala tak že tá téma vznikla v ten deň a myslela som že si sa ojebal sorry
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale voľajakú kyticu peknú asi... a nejakú drobnosť
Ja mojej mamke zaspievam s bráchom pesničku, dáme jej veľkú Milka bonbonieru a naše fotky na pamiatku (od kedy sme sa narodili po nedelňajší deň - foto urobíme predtým než jej dáme fotoalbum a potom keď sa to vytlačí si to tam nalepí )
a tatino nás všetkých bere na víkend do Rajeckých Teplíc (do Afrodity )
Skús bonboniéru a sviečku.
NA!
Ja sama som matka a keby bol môj syn trocha väčší, nech by mi dal skutočne čokoľvek, tešila by som sa... Nelám si s tým hlavu, kúp jej kvet, alebo hocčo banálne a poteší sa rovnako, lebo je to od TEBA!
tema vznikla 9.maja, moj prispevok bol napisany 9.maja, len ty si 4 dni pozadu