Odporúčam ti nájsť si info o tom čo je táto organizácia vlastne zač a ako fungujú. Na badatel.net o nich najdes dobre clanky. Mozno potom uz nebudes chciet pre nich robit.
@cobra prečítala som zopár článkov a fakt smutné ak je to fakt pravda, že tie peniaze končia všelijako asi si budem furt len kupovať Notabene a tam to bude končiť u mňa s príspevkami
niekde som to citala aj na FB v nejakej skupine tusim praca brigady BA alebo daco take alebo mozno kontakt na svojej stranky nejaky budu mat a tam sa spytaj
ja vzdy tie prijebane sproste deti poslem dopice aj s celymi narcismi nehne ma dat prst na penaze nejakej organizacii co sa tvari jak humanitna stoka. vzdy secko bolo a bude o peniazoch. zadarmo ti nikto nic neda
na základke sme aj my predávali, a ja som si ich vždy kupovala, teraz to už nezvyknem robiť, lebo tie peniaze väčšinou nekončia tam kde by mali ale vašaryova si za ne kupuje šaty na ples v opere
občas dám iba na tie zbierky čo sú kadejake, teraz sme mali zbierka drogerie pre deti v afrike
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
občas dám iba na tie zbierky čo sú kadejake, teraz sme mali zbierka drogerie pre deti v afrike
aha, už mi to došlo, podľa prvého príspevku som myslela, že chceš humánne pomôcť