Nezdá sa vám , že keď v noci rozmýšlate nad niektorými vecami zdá sa vám riešenie jednoduchšie ako cez deň? A hej tak prečo je to tak ? Kedy je riešenie spravnejšie?
najlepsie veci sa daju vymysliet v noci okolo takej druhej-stvrtej ked clovek nevie spat....asi preto ze cez den je clovek ruseny milionom veci ktore si ani neuvedomuje...v noci ma clovek klud a nezaziva ani spolovice taky stres ako cez den
uz sa mi par krat stalo ze som dlhsi cas premyslala nad nejakymi vecami, nevedela som sa z toho vymotat a v noci ked som sa zobudila tak zrazu pink! a uz to bolo =D
to poznam. Ale všeobecne je to o tom odkladaní... alebo o tom, že v noci sú situacie, ku ktorym dojde nasledujúci den, ešte daleko, a preto vyzerajú zvládnutelne... a potom na ten druhý den je človek v koncoch,lebo zrazu to je všetko tak desivo TU a vníma to všetkymi zmyslami, nielen mysľou .
zda sa ti jednoduchsie napr z toho hladiska ze "vies" ze ides spat takze to nejdes hned urobit,len sa nad tym zamyslas....ale potom cez den je moznost ze by si to urobil tak hned sa najdu vyhovorky a preto to vyzera ze riesenie nie je take lahke...
Hrozne často sa mi stáva, že v noci než zaspím rozmýšľam nad veľa vecami, urobím veľa záverov a plánov, o ktorých si myslím, že sú úžasné, ale keď ráno vstanem, zdá sa mi to ako najväčšia hovadina na svete.
Premýšľanie v noci je fajn, nerušia ťa ostatné vplyvy, ale mám pocit, že to čo sa zdá v noci reálne a riešiteľné sa cez deň stáva nereálnym a neriešiteľným
to je asi unavou alebo polospankom, to je len sen ze riesenie je jednoduche parkrat som uz pred spanim aj prisla na uplne genialne myslienky, ktore som si ale nezapamatala..az raz...som sa prinutila..si to zapisat do mobilu...na druhy den citam...a blbost
tak si skus zapamatat obe riesenia aj denne aj nocne a zhodnot ich,neviem veru ti poradit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Hrozne často sa mi stáva, že v noci než zaspím rozmýšľam nad veľa vecami, urobím veľa záverov a plánov, o ktorých si myslím, že sú úžasné, ale keď ráno vstanem, zdá sa mi to ako najväčšia hovadina na svete.
tak si skus zapamatat obe riesenia aj denne aj nocne a zhodnot ich,neviem veru ti poradit