Neznašam den,ktory sa vola Silvester kazdy ma dobru naladu kazdy kazemu praje to naj a ked ho za normalny podmienook uvidí v meste cez normalny den sa na teba ani nepozrie.....kazdy ma iny nazor na tento den......kazdy ho inak oslavuje ale vecsinou s alko
vychádzaš so seba? ja nikomu neprajem šťastný nový rok, ak to naozaj tak nemyslím. a na Silvester sa teším, lebo sa zídeme všetci a zas bude vo mne toľko eufórie, že budem každého objímať a hovoriť ako som strááášne šťastná, že ich vidím. presne tak!
vidite priania som na to zabudol mne to pride ako bežna vec k tomu veď azda nebudete priať človeku s ktorym si podavate ruku zle veď asi si podavam ruku s človekom čo ho považujem za kamoša ale 15 rokov to ešte ste s rodičmi na Silvestra a pozerate sa na ohňostroj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A tie priania... Všetko naj! Cmuky, cmuky, bože :/
ale zas stretneš kopec známych
praje sa zo slušnosti...
lebo je koniec roka a začína nový ...
omg, nenávidíte takéto udalosti len preto, aby ste boli originálni, alebo chcete byť moderní?
Alebo to si len tak vehementne zdôrazňovala?