Písal som si denník asi 4 mesiace.. (nie vkuse za sebou ale tak že január,február,jún,august).. nedopísal som ho (zapísal som tam asi 10 strán)...
Stránky som si vytrhol a furt ich chcem spáliť ale nikdy k tomu nejak nedôjde .. ale včera som si to čítal a zaujímavé že veci ktoré ma kedysi trápili mi teraz prídu úplne o ničom a len sa zabávam na tom čo som písal vtedy zo srdca
Píšem už asi 8 rokov a mám niekoľko. Niekedy nepíšem vôbec, nikedy každý deň, podľa toho čo sa deje Ale je to vždy fajn zasmiať sa na problémoch ktoré ma kedysi trápili..
jj, mám ich zopár, aj momentálne jeden hoc som doň nepísala už týždeň možno dva. .aj si tam kreslím a je to verný spoločník na nudných prednáškach v škole!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Stránky som si vytrhol a furt ich chcem spáliť ale nikdy k tomu nejak nedôjde .. ale včera som si to čítal a zaujímavé že veci ktoré ma kedysi trápili mi teraz prídu úplne o ničom a len sa zabávam na tom čo som písal vtedy zo srdca
a najdlhšie som písala 3 týždne do školy
občas napíšem blog, drobnosti si čmáram do diára a tak rôzne po papieroch