Ahojte, chcem sa opytat ci si niekto pise este dennik... nehovorim o tom takom ze Mily dennicek..... , ale jednoducho postrehy zo dna, pociity a tak? Aky mate na to nazor? na takeho uchovavanie spomienok?
Ak je to pre niekoho určitá forma psychohygieny,tak to určite nie je zbytočnosť. Ja si občas nejaké postrehy a pocity zaznamenávam,hlavne preto,aby som ich využil pri tvorbe.
kedysi som to robila... teraz už nie... avšak premýšlala som, že sa k tomu vrátim... teda nie úplne každý deň by som si zapisaovala ale proste ak sa stane niečo zaujímavé/potešujúce/smutné/špeciálne .... tak by som si to poznamenala... našla som si totiž pár takýchto záznamov v mojom ntb na určité udalosti na ktoré som úplne zabudla a proste to bolo fajn pripomenúť si to a a o 10 či 20 rokov si prečítaš pikošky z mojej mladosti by bolo určite zaujímavé
pisal som si to. Po roku som si ho precital a bolo mi z mojho zivota smutno. Po roku sa v mojom zivote nic nezlepsilo. Dennik si pis ak mas zlu pamat. Mozno si casom uvedomis co si robil zle. Dobre ak chces zo seba vypustit tazke myslienky
Je to super vec, keď si to človek potom prečíta, tak bude vedieť ako myslel kedysi, možno sa aj trochu pousmeje nad tým a spomenie si na nejaké veci, ktoré už dávno zabudol. Ja si nevediem denník, pretože na to stále zabúdam, ale raz za čas doň niečo napíšem. Najmä to čo ma ovplyvňuje. Vždy som si ho chcela písať, aby som si neskôr mohla zaspomínať. Nikdy nie preto, lebo by som to potrebovala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ale každopádne ne, nevediem si denník. Je to zbytočnosť.