podľa mňa je to fantastická kapela ktorá je legendou! a nejaké blbé decká sa mi furt za to rehocú! hovoria mi že mám vkus ako 40.ročná je vari na tom niečo zlé?
depeche mode je super!!! mas moju plniu podporu pocuvat to dalej (aj ked myslim ze ti to je na nic ale co uz .. )kasli na to ja som si uz zvykla ze ked dakomu poviem co pocuvam pripadne pustim nieco z jukeboxu v krcme tak na mna pozeraju jak keby som dobu zaspala... za to ze neficim na hiphope a drume a techne a bezduchom pope...
ked do vas budu ludia hustit, ze je to odveci, tak "Enjoy the silence"...ked vas za to budu chciet zabit, tak ziadny strach, mate predsa "Personal Jesus"...ked vas uz budu bit, nemalo by vam to vadit, ved dostavate iba "A pain that I'm used to"...
Je super , ze ich pocuvas , nemas sa za co hanbit,depeche su nadcasovi.oslovilia kazdu generaciu.prave naopak,su skveli!!!!!!!ja si neviem vybrat: U2 su tiez skveli ...tieto dve kapely sa rovnaju.stale rozmyslam , kto je lepsi...poradte...
jasné že na tom nie je nič zlé práve že DM sú skvelí...do mňa tiež stále niekto hustí že čo to počúvam za sračky...a tak inak ako ignorovat to nejde...nevidím v tom problém ale veľké +
Nic na tom nie je zle, pretoze su skveli. Jedna z naj skupin, ake kedy vznikli. Otvor oci svojmu zaslepenemu okoliu a pusti im nejake DVD z koncertu ja som, nadnesene povedane, srala kocky, ked som to videla prvy krat
úúúúúúplne úžasná kapela, ja ju počúvam tiež, nehambím sa za nič čo počúvam, je to podľa mňa dosť kvalitná hudba, skôr by som sa hambil za ten slovenský rap (česť výnimkám), počúvam ečte do toho aj Madonnu, mám od nej veľmi veľa cédečiek aj dvdeciek, nech mi na nu hovoria čo chcú napr.: že je stará *** a pod, ale nech sa pozrú na jej vek že 49 a čo stvárala na tých posledných koncertoch (Confessios Tour)...trochu od témy, no nevadí...
..asi ták, ved v tej reklame na hennes (h&m) tak tam vyzera na dvacku... a ešte som zabudol na Kabát - sú fakt dobrí, kedysi som ich neznášal, ale teraz, ked majú najnovšie Cd (Corrida) tak som zmenil nazor - inak existuju asi už 25 rokov....
podla mna je to kazdeho osobna vec co pocuva......aj ked ja sa priznam ze depesche moc nemusim neviem preco ale mne vsetky ich pesnicky pripadaju ako jedna
Ahojteee....no tak nie je nič natom kto čo počúva...zato máme odsidzovať ludí???určite nie!!!Ja tiež počúvam hudbu v takmto žánri aa??zase nemám rada hip-hop ale nič s tým nespravím pretože sú skoro všetci posadnutí len tým.Ešte dobre že tu máme aj zopár výnimiek a niekto sa zaujíma o punk alebo emo a pod. ...dik za slov hehe
Jasneeee................dM4ever!!!Su super,nikdy ich neprestanem pocuvat,...je to uz takmer kultova zalezitost......a to,ze ich pocuvaju stale mladsi a mladsi je len dobre!!! Je to naozaj dobra kapelka, je jedna z mojich najoblubenejsich a vzdy bude!
depeche...like like like...moja celoživotná láska....my reason for living ♥.....nie je to IBA hudba, to sme my, depešáci, naše duše, ktoré robia Depeš tým, čo je....my sme jeden veľký čierny dav, ktorému je jedno čo si o DM myslia tí čo ho nemusia...lebo my ho jednoducho milujeme ♥
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
inak depeche mode mam rad, je to kvalita oproti tym dnesnym "drsnym" hip-hoperom a dosratym EMO-m
P.S.: DM maniaci, "Suffer Well"
dM4ever!!!