ahojte "dievčatá" cchela by som sa spytat či sa tu niektora depilujete voskom doma , dnes mi prišiel vosk aj papieriky , chcela by som sa spytat ake máte skusenosti a čomu sa vyvarovať ... a popripade postum. Chcela by som si vydepilovať nohy a oblasť
mám to doma, ale sama si to nerobím, pretože sa bojím trhnúť, ale to chce cvik
a neviem čo by som povedala k postupu, keď sa nahreje vosk, tak ho natrieš na nohu, priložíš papierik a strhneš. potom je ale noha lepkavá, dávam to dole olivovým olejom.
No nohy ostanú veľmi lepkavé tak to naozaj treba niečim dať dole. Inak si daj pozor na správnu teplotu, aby si sa nepopálila.. Mne sa ale viacej osvedčila cukrová pasta
vosk je najlepsia vec na svete, ale nebavi ma to voskovat sa sama - trva to dlho a nie je to kvalitne lebo sama si nie vzdy vies spravne strhnut ten pasik. Kozmeticka ti to spravi do par minut a je to perfektne. Vyvaruj sa tahania pasika, musis ho strhnut
Určite neodporúčam, aby si depilovala doma, sama. Človek má v tejto situácií určitý pud sebazáchovy, ktorý ti nedovoľuje pásik strhnúť rýchlo A ja mám teda skúsenosť aj s tým, že som zo seba ten vosk nemala ako dostať, keďže tých špeci obrúskov som mala strašne málo.
Kozmetička ti to spraví rýchlo a nie je to ani drahé. Alebo skús ešte cukrovú pastu, tá je tiež super
Mám skúsenosť, robila som si to aj sama, ale ako baby píšu, je lepšie, keď ti to robí niekto druhý Našťastie mám švagrinú, ktorá je šikovná a toto robila aj na škole - okrem gelových nechtov takže keď je treba, idem za ňou.
Keď sú chlpy dosť dlhé, tak to vytrhá všetky, ja som nemala ten problém, že by mi polka zostala...skôr iný. Mám dosť citlivú kožu a tesne po depilácii moje nohy vyzerajú, ako keby mi ich napadlo hejno ôs (ach), na druhý deń sú celé červené, na tretí deň už iba bodky červené a potom už v pohode. Vydrží to cca 2 týždne. Je na tom fajn, že ti chĺpky oslabnú a na niektorých miestach aj prestanú rásť, ale keď sa vrátiš k žiletke, bude to rovnaké ako predtým :/ Kvôli týmto problémom s mojou šibnutou kožou si to dám vyšklbať iba občas, ke´d som šla na dovolenku, nech sa tam s tým nemusím babrať, pred svadbou a tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a neviem čo by som povedala k postupu, keď sa nahreje vosk, tak ho natrieš na nohu, priložíš papierik a strhneš. potom je ale noha lepkavá, dávam to dole olivovým olejom.
nohy som mala lepkavé, polka chlpov mi tam ostala a zostávali mi potom škaredé nohy.
strašne ma to masochisticky bavilo, ale vychádzalo to draho
Kozmetička ti to spraví rýchlo a nie je to ani drahé. Alebo skús ešte cukrovú pastu, tá je tiež super
2.) » epilatory.heureka.sk/braun-se-1170/...
Keď sú chlpy dosť dlhé, tak to vytrhá všetky, ja som nemala ten problém, že by mi polka zostala...skôr iný. Mám dosť citlivú kožu a tesne po depilácii moje nohy vyzerajú, ako keby mi ich napadlo hejno ôs (ach), na druhý deń sú celé červené, na tretí deň už iba bodky červené a potom už v pohode. Vydrží to cca 2 týždne. Je na tom fajn, že ti chĺpky oslabnú a na niektorých miestach aj prestanú rásť, ale keď sa vrátiš k žiletke, bude to rovnaké ako predtým :/ Kvôli týmto problémom s mojou šibnutou kožou si to dám vyšklbať iba občas, ke´d som šla na dovolenku, nech sa tam s tým nemusím babrať, pred svadbou a tak.