Lebo čo som čítal na ostatných fórach tak tam písali že nevypadajú všetky chlpi ale len pár a treba to potom doholiť preto sa pýtam a tušim som tu niekde čítal že to niekdo používa na holenie rozkroku a inde zas že to je na holenie rozkroku nebezpečné...ohladom toho neviete niekto niečo?
Ja by som to nepodceňovala pretože "rozkrok" (jak si to nazval) je podľa mňa miesto, kde by tieto veci uškodili. Na to treba niečo jemnejšie ako prípravok na nohy...
@lucina223 Tie ani ja nemam rada, ale ja som myslela celkovo vosk. Mne sa to lubi, lebo mam potom dlho hladke nohy. A po žiletke som nikdy nemala dokonale hladke nohy viac dni. Aaaaa aj ked lezis pri niekom so "ziletkovymi nohami", tak je to prenho dost neprijemne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ja by som to nepodceňovala pretože "rozkrok" (jak si to nazval) je podľa mňa miesto, kde by tieto veci uškodili. Na to treba niečo jemnejšie ako prípravok na nohy...