no to je na prd všetky svaly ochabnú a toho jedného že ochabne sa bojím najviac ale veď staroba je aj fajn budeme mať zľavu na cestovné budeme mať pokoj od školy a práce budeme vnukov strašiť umelým chrupom nebudeme si nič pamätať aj tak budeme mať sklerózu(hosipa)tí šťastnejší keď pôjdu na záchod sa aj tri krát odbavia lebo sa im budú triasť ruky nebudú nás bolieť zuby takže staroba bude možno aj prča
TO Wewo - uz by si mohol postupit do vyssieho leveju a nemasturbovat pri 10 sekundovych videach - zozen si nieco lepsie aspon na taku hodinku a pol - a potom ta to az poriadne vycerpa ALebo si zozen nejaku gumenu anču
Ake je to byt starym - no ja na to este nemyslim - lebo to bude este o peknych par rokov.
Ked budes starsia dostanes rozum,takze toto co robis teraz ta uz urcite bavit nebude a ak ano,tak to budes robit nadalej...aj starsi ludia sa tvaria ze su mladi...mas tolko rokov na kolko sa citis...
noo ale co je to podla teba staroba ked pises ze nebudes mat 17, trcat v skole, balit chalanov a behat po baroch?? to nerobi ani 20-nik 30-nik a neni stary budes to mat take ake si to v mladosti zariadis...
No ja som sa nikdy neflakal po baroch. do skoly som chodil velmi rad, lebo doma by som sa nudil a aspon nieco som sa naucil.
A zasa stary ako stary. Poznam jednu profku ktora co ma coraz viac rokov tak je s nej coraz vadsia kocka . Cize stary clvoek je az v tedy ked ma nejakych 90 rokov alebo ked je nevladny, ze nevie zajst ani 1 meter.
nahodu ja sa na starobu tesim budem mat velke fuze budem sa starat o parchantov mojich jeeej ja budem taky dobry dzedo ,najlepsi dzedo na svete boze ja uz chcem byt dzedooooo ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
UAAAAAAA ja nechcem byt dedkooooo
Lebo keď si budem svoju krásnu hlávku takými vecami zaťažovať teraz, neostane mi čas na topekné, čo si spomínala...
Ake je to byt starym - no ja na to este nemyslim - lebo to bude este o peknych par rokov.
No ja som sa nikdy neflakal po baroch. do skoly som chodil velmi rad, lebo doma by som sa nudil a aspon nieco som sa naucil.
A zasa stary ako stary. Poznam jednu profku ktora co ma coraz viac rokov tak je s nej coraz vadsia kocka . Cize stary clvoek je az v tedy ked ma nejakych 90 rokov alebo ked je nevladny, ze nevie zajst ani 1 meter.