co mam robit ked sa mi v jednom okamihu zrutil cely svet? chalan ktoreho milujem ani nevie ze existujem, v skole prepadam a nedoakzem mysliet na nic len na to ze chcem zomriet... som uplne mimo..
ten pocit bezradnosti poznam....ale nemozes sa tomu poddat lebo to bude horsie skus ist s kamoskami von ,alebo si pusti tvrdu hudbu a skus mysliet na nieco pozitivnejsie len hlavne sa nepoddavaj tomu pocitu..to prejde vyspis sa z toho take dni mava kazda z nas neboj drz sa
hm..no slovo milovat je trocha cudne nie ked sa vlastne ani skor nepoznate...a ta skola bude asi tym ze stale myslis na toho chalana aspon teda ja si myslim...a to ze chces zomriet si rychlo vyhod z hlavy ved svet sa netoci len okolo skoly a chalanov...drzim palce..ved to sa stava kazdemu..
chod ku psychologicke ale to myslim vazne ne zo srandy, uvidis pomoze ti, ja som uz na takom psychologickom vysetreni bola ale z inych dovodov, a neni to nic strasne kezdy si mysli ze to je neviem co ale to neni psychiatria, vela ludi si mysli ze psychologicka a psychitricka su to iste ale niesu, ona ti nic nezrobi a budes prekvapena kolko ludi tam chodi a ktory ludia tam chodia, ja som tam napriklad na chodbe stretla spoluziacku
tak ale psychologicka pomoze to hej ale netreba hned kj nej chodit s jednodnovou depkou to je asi zbytocne..keby to pretrvavalo tak potom hej ale inak naco...
proste treba to hned stopnut a vykaslat sa na to...nesmies si to pripustit...je to tazke ale proste nesmies...nic nieje take zle ako sa zda...uvidis...drzim palce
Takto: psychologicka nie je najhrosia volba, ale ona Ti pomoze iba ak si Ty sama xes pomoct.
No a ked si Ty sama xes pomoct casto netreba ani k nej chodit...
Ak mas skutocne tolko rokov kolko je w profile nezufaj, mysli pozitivne. Chod von s kamoskami, pusti si oblubenu hudbu, dopraj si na chvilu uplnu zmenu prostredia (chod na vikend na opacny koniec republiky) snaz sa vsimat kazdy den pekne veci (psov, macky, kvety, reklamy...).
A trochu sa viacej uc alebo popros roznych ludi nech Ti vysvetlia co nechapes. Drzim palce.
P.S, kazdy jeden z nas co sme tu uvazoval o samovrazde.
mne sa lubi ze ked ja som tu zalozila podobnu diskusiu tak mi ju nemenovany niekto zmazal ze taka diskusia tu uz je. a tuto tu necha..???!
akoze sorry ale to je fakt hnusne
k diskusii: ja som mala pred par tyzdnami nieco podobne a intenzivne a nejak som sa to snazila prekonat cinorodou aktivitou. sice to bolo tazke ale preslo to. ak mas pocit ze je to fakt hrozne zajdi dokotorovi.
ja mám debky v poslednom čase tiež..a je to dosť mizerné..a ľutovanie ti nepomôže..akurát to iba zhorší..len sa treba odreagovať a snažiť sa zabudnúť..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Treba sa prebudit. popros kamosku nech ti da zo dve po papuli a to ta prebudi.
nemysli na chalana (i ked je to dost tazke ano ano. Ale iank sa to neda.
a zomriet neches. pises to len v stave zurivost nepritomnosti mozgovych blan
Ja sa so vsetkym, najlepsie, vysporiadam sam.
pomoze
No a ked si Ty sama xes pomoct casto netreba ani k nej chodit...
Ak mas skutocne tolko rokov kolko je w profile nezufaj, mysli pozitivne. Chod von s kamoskami, pusti si oblubenu hudbu, dopraj si na chvilu uplnu zmenu prostredia (chod na vikend na opacny koniec republiky) snaz sa vsimat kazdy den pekne veci (psov, macky, kvety, reklamy...).
A trochu sa viacej uc alebo popros roznych ludi nech Ti vysvetlia co nechapes. Drzim palce.
P.S, kazdy jeden z nas co sme tu uvazoval o samovrazde.
FAKE!
FAKE !
akoze sorry ale to je fakt hnusne
k diskusii: ja som mala pred par tyzdnami nieco podobne a intenzivne a nejak som sa to snazila prekonat cinorodou aktivitou. sice to bolo tazke ale preslo to. ak mas pocit ze je to fakt hrozne zajdi dokotorovi.