Mám zlé známky(tento šk rok-1.roč. na strednej), tvár som si doriadila vytláčaním aj tých najmenších vyrážok, straápňujem sa .. som nervózna, zlý človek .. ja neviem.. neviem čo máám robiť,, chcem sa zmeniť, no nevytláčať vyrážky som vydrtžala sotva 3 dni
to je puberta, clovek je precitlively, striedaju sa mu nalady to prejde hlavne nikdy nesud samu seba podla toho, co si myslia ostatny, na nazore druhych nezalezi, hlavne sa musis citit v pohode ty ...
1. zlým človekom určite nie si, zlý človek je ten, ktorý ubližuje iným..
2. nechci sa zmeniť, zmeníš sa sama neskôr ani si toho nebudeš uvedomovať..zmier sa s tým aká si!!!
3. skus ísť ku kožnej s pleťou
4. v spoločnosti sa veľa ľudí nevie presadiť..najdôležitejšie je aby si bola sama sebou a nechcela byť niekym iným a žiarliť na to aký je on. Ty si ty a keď nie teraz neskôr si uvedomíš, že si hrdá na to aká si..ver mi
5. k tomu sebavedomiu..neskôr sa vyvinie a k známkam..aké zlé známky máš? Veď sa uč viac snaž sa a to učitelia spozorujú, že sa snažíš a potom Ti aj stúpne sebavedomie
to co sa tyka triedy a xenofobie ..to som mala aj ja a este to aj mam ..prilis vela ludi, ci uz ked ichpoznam alebo nie , tak mam tremu ..npr. ked smemali prezentacie.. 8rokov sompoznala svojich spoluziakov a nevedela som poriadne odprezentovat svoju temu proste fail ..jedine co ti poradim je ..ze nemysli na to ze aha nieco musim povedat,musim odpovedat, niesi SAMA ,ked ta ucitel vyvola,povedz si ze "preboha vsak niesom jedina co vyvola,aj ostatny si tymto prechadzaju" ...aspon mne to pomohlo ,staci sa uvolnit ,a ked vies nieco..nieje co riesit,musis si byt ista sama sebou ... co sa tyka pleti..kasli na to alebo si davaj poriadne make-up ..ja som tiez bola taka ze ked som nieco zbadala hned ze vytlacit ..mama ma vzdy za to zje.avala ..moj sposob ako som si nic nevytlacala...nepozeraj sa do zrkadla ..ked sa malujes tak ho heej ale vtedy si spomen..ak to teraz vytlacim..tazko to "teraz" zakriem makeupom,lebo je to cerstve ..vyrazne ti to urcite zlepsi plet
nevies sa zaclenit do spolocnosti? lahky sposob ..viem ze keci o tom " bud sama sebou" ..atd..ti budu viacery vraviet ale dam ti radu,vyskusaj byt nachvilu niekym inym , a potom to postupne potlacaj v sebe a bud taka aka si ..alebo najdi nejaku spolocnu rec so spoluziakmi .
A ako vidim nemas tu ani svoju foto. By si sa cudovala ako zmena,vlasov,style-u pomoze sa zaclenit do spolocnosti ..ja som presla xx zmenami robila som to hlavne kvoli sebe.. lebo som vedela ze mi to pomoze
a este nieco, prisla si na STREDNU preboha, vsak to mas ako keby novy zivot . Zanechaj ten stary, byt v kute ticha osobka,kto by xcel taky zivot? Novy zivot,nova identita. Ak su nejake popularne baby v triede, nech ti daju rady ako zapadnut..
bože ...veď každý na strednej prežil takéto obdobie ..ja ho prežívam už tretí rok tam ,takže buď v pohode -depkujem stále ...stále ...počas celých troch rokov ,klinická depresia ...ja to viem ,ale neviem čo mám s tým robiť ...síce ,je pravda ,že kto by z našej výberovky nebol v depke .,..všakže ....to je tiež pravda ....
najdi si cas na oddych,na nieco co ta bavi,snaz sa byt v spolocnsoti kamaratov,alebo ludi co mas rada a vela s nimi rozpravaj a snaz sa mysliet pozitivne,rob nieco,pricom sa uvolnis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Veľmi ďaleko
2. nechci sa zmeniť, zmeníš sa sama neskôr ani si toho nebudeš uvedomovať..zmier sa s tým aká si!!!
3. skus ísť ku kožnej s pleťou
4. v spoločnosti sa veľa ľudí nevie presadiť..najdôležitejšie je aby si bola sama sebou a nechcela byť niekym iným a žiarliť na to aký je on. Ty si ty a keď nie teraz neskôr si uvedomíš, že si hrdá na to aká si..ver mi
5. k tomu sebavedomiu..neskôr sa vyvinie a k známkam..aké zlé známky máš? Veď sa uč viac snaž sa a to učitelia spozorujú, že sa snažíš a potom Ti aj stúpne sebavedomie
5.
nevies sa zaclenit do spolocnosti? lahky sposob ..viem ze keci o tom " bud sama sebou" ..atd..ti budu viacery vraviet ale dam ti radu,vyskusaj byt nachvilu niekym inym , a potom to postupne potlacaj v sebe a bud taka aka si ..alebo najdi nejaku spolocnu rec so spoluziakmi .
A ako vidim nemas tu ani svoju foto. By si sa cudovala ako zmena,vlasov,style-u pomoze sa zaclenit do spolocnosti ..ja som presla xx zmenami robila som to hlavne kvoli sebe.. lebo som vedela ze mi to pomoze
b) wth
vyber si
Ale fajn.
Ako bolo už spomínané kožná lekárka.
A prečo by si mala byť zlý človek? Nechápem.
Dovtedy kým si budeš nahovárať, že si zlý človek a že nič nedokážeš tak to dovtedy aj tak bude.
garantujem, že pri vyšívaní na teba nebude čumieť celá trieda
alebo sa začni učiť po španielsky........
kúp si rybičky, nauč sa variť, poupratuj
hlavne rob, čo vieš.........a nesnaž sa byť niekym iným
Jediná rada: get a life. Tým sa eliminuje 70% pičovín, ktoré riešiš.