mali ste už taku velku dePku že ste neceli žiť ?...ak ano prečo..a ako ste sa s toho dostali? ..mavate take depresie že to chytite len tak s ničoho nič?.. že ste v pohode, a odrazu vam začne byť smutno,a ptm už len plačete a nebavi vas dalej žiť ? .. ja v
také stavy nemavam, pretoze viem co je to depka a pochybujem ze nou trpi polka ludi co hovori ze ju ma... vacsinu ich len nieco trapi a nevedia si s tym rady a to nie je depresia... ale neber to osobne, nevravim ze zrovna ty depku nemas, len ma stve ako slovo depresia zovseobecnelo...tot vse
Depresia je dlhodoby stav..ktory moze ale aj nemusi mat pricinu vzniku, depresia sa odraza hlavne na spravani a zmyslani cloveka a aj na jeho cinoch, tento stav netrva len par tyzdnov ale moze kludne aj cele roky, aj po cely zvysok zivota pokial sa clovek nelieci antidepresivami a depresia je zaradena medzi chorobami ako je napr. aj rakovina alebo chripka...v najhorsich pripadoch niektory ludia uplne prestali jest, rozpravat logicky uvazovat a odrezali sa od zivota ... staci trochu zagúgliť
Podľa mojho nazoru mlady ludia depky nemaju, myslim ten vek 14-18... su to zle nalady, a pod. ale o tom som tu uz raz vravela.. A ked ta zla neprijemna nalada.. tak to uz zazil asi kazdy.. A zabit sa? Prvykrat v zivote.. dnes v noci..
22. jaj tak možno maš pravdu..ae napr ked ti zomrie niekto,, blizky..laebo ťa jednoducho prestane baviť zivot, jednoducho zistiš ze tvoj život nema zmysel.. myslis ze maš s toho iba zlu naladu?..
Nechuť žiť ešte neznamená trpieť depresiou... Tam to musí ísť ruka v ruke s celou radou somatických a psychických príznakov, ktoré si väčšina ľudí len navráva, že nimi trpí, pretože číta priveľa odbornej literatúry na túto tému. (To prosím hovorím z vlastnej skúsenosti)
Čím nechcem povedať, že takéto stavy treba brať na ľahkú váhu... Len tiež mi trochu vadí, keď sa pletú takéto pojmy.
to nieje len taka zmena nalady? ja mavam taku zmenu nalady..ale vacsinou to je tak, ze --som vesela cely den a zrazu hop, niekto zavola a mam cely den v pazi-
ale niekedy, ked si pomyslim na nieco, tak ma hned prejde chut zit..a preto na nic take zle nemyslim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ak je to fakt u teba tak, si najskor psychicky chora a mala by si vyhladat odbornu pomoc
Čím nechcem povedať, že takéto stavy treba brať na ľahkú váhu... Len tiež mi trochu vadí, keď sa pletú takéto pojmy.
to nieje len taka zmena nalady? ja mavam taku zmenu nalady..ale vacsinou to je tak, ze --som vesela cely den a zrazu hop, niekto zavola a mam cely den v pazi-
ale niekedy, ked si pomyslim na nieco, tak ma hned prejde chut zit..a preto na nic take zle nemyslim...