No ja neviem, ja by som dal asi všetky možnosti... Ale neviem sa rozhodnúť, pretože tak inteligentného a skvelého gumkáča ako je Depropex som ešte nestretol... Hurá na CHATU...
kým sa pridajú na stranu niekoho, kto je nasratý, že niekto sa nechce stretávať len so svojimi dlhoročnými kamarátmi ako prepáč, ale ešte aj to jedovité "hurá na chatu"? nepríde to trochu detské?
@kaziswet neprajníkov má každý, aj ježiš ich mal oblúbenosť je úplne iný pojem a medzi neprajníkmi si aj ty. Ale myslím že všetci čo ma nemali radi sa už ozvali, možno ešte nejaký sa nájde, vždy sa nájde niekto kto má komplexy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@kaziswet to máš pravdu ale týmto zhodíš len sám seba, na mňa tu ľudia nebudú kydať , ak to očakávaš
» www.birdz.sk/forum/birdz-str...
kým sa pridajú na stranu niekoho, kto je nasratý, že niekto sa nechce stretávať len so svojimi dlhoročnými kamarátmi ako prepáč, ale ešte aj to jedovité "hurá na chatu"? nepríde to trochu detské?
Každopádne som rád, že som sa mohol zasmiať