Ahojte Baby chcela som sa len spýtať, či nepoužívate make-up cover od dermacol, chcela som ho vyskúšať lebo má ževraj dobrú kryciu schopnosť, ale zdá sa mi dosť lacný, tak neviem, či bude nejaký kvalitný, nemáte s ním skúsenosti? ďakujeem
Mala som, ale nekryje najlepšie a ani tak nevydrží.
Vyskúšala som asi XY mejkapov, ale poviem ti..
NIČ NA SVETE nekryje tak, jak dermablend od vichy (ale ten je drahý, okolo 20-25 eur), alebo PAN STIK od Max Factor, ten stojí len 10 a kryje GENIÁLNE a aj vydrží..
ahoj, hej dermacol cover je skutočne taky hutny makeup a krycia schopnosť naozaj vyborna ak maš ozaj vela vyražok. ak to neni až take hrozne kup si radšej nejaky jemnejši makeup, lebo tento sice dobre kryje,ale je dosť taky neprirodzeny. ale pokial maš ozaj vela vyražok, sikup
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Vyskúšala som asi XY mejkapov, ale poviem ti..
NIČ NA SVETE nekryje tak, jak dermablend od vichy (ale ten je drahý, okolo 20-25 eur), alebo PAN STIK od Max Factor, ten stojí len 10 a kryje GENIÁLNE a aj vydrží..
a kryje fakt dobre