hm, spomenula som si na jeden vcelku pekný PS tutorial...
no a k veci. navrhnúť možno aj hej, ale niekto iný by to musel nakódiť, takže nič ale mohol by si ale pre ostatných toho napísať viac... existuje tá stránka už a môžeš sem postnúť link? čo znamená futbalová stránka? teda myslím, čo všetko by mala obsahovať a aká je jej úloha? je to niečo ako fórum a články pre fanúšikov, alebo čo presne? a určite je ešte kopa dôležitých vecí, ktoré mi teraz just nenapadnú.
@antifunebracka za 500 evri čo? napíšeš mi, či si nechcem opäť nechcem rozšíriť portfolio? priznaj sa, že tá stránka vtedy nebola pre otca a ty na tom takto zarábaš!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
no a k veci. navrhnúť možno aj hej, ale niekto iný by to musel nakódiť, takže nič ale mohol by si ale pre ostatných toho napísať viac... existuje tá stránka už a môžeš sem postnúť link? čo znamená futbalová stránka? teda myslím, čo všetko by mala obsahovať a aká je jej úloha? je to niečo ako fórum a články pre fanúšikov, alebo čo presne? a určite je ešte kopa dôležitých vecí, ktoré mi teraz just nenapadnú.
a nechápem že na php v7. to je nejaký framework?
@c0rne hm? mohol by si nám to prísť trochu objasniť, to s tým php 7 som tiež vcelku nepochopila...