4.5 Pokiaľ sa súťažiaci z akéhokoľvek dôvodu nemôže semifinále Národného
výberu zúčastniť alebo odmietne uzatvoriť so Slovenskou televíziou osobitnú
zmluvu, ktorá súvisí s jeho ďalším vystupovaním v súťaži, jeho účasť v súťaži
sa končí a šancu dostáva ďalší súťažiaci na základe rozhodnutia Slovenskej
televízie. V prípade, že súťažiaci bude evidentne pod vplyvom alkoholu alebo
omamných látok, môže byť zo súťaže vylúčený kedykoľvek. Slovenská televízia
môže požadovať náhradu spôsobenej škody, ktorá jej v dôsledku toho vznikla.
Ak by sa to stalo niekomu inému, tak tam už nie je. Ale DESMOD dostane náhradný termín.
@murcatko
ja nehovorim, ze je to blbost. je to sutaz, kde ma vyherca REPREZENTOVAT SLOVENSKO.
a trosku ma boli, ked vidim, ze tam skonci desmod s prespievanym kohutikom jarabim,
cela ich produkcia je dobra akurat tak ako starter na podpalenie Moreny.
ale nechápem, čo z toho robíte takú vedu...okay postúpil Desmod do slovenského finále, ale to vôbec neznamená, že postúpia aj do Moskvy...na to skrátka by nemal ani elán a nie to ešte desmod
@mayo
citala som o tom aj na Facebooku... a aj tam ma zaujala tato cast: "...uzatvoriť so Slovenskou televíziou osobitnú
zmluvu, ktorá súvisí s jeho ďalším vystupovaním v súťaži..."
co presne to znamena? lebo ako taku zmluvu Desmod mohol uzatvorit resp. uzatvoril, tak pravidla asi neporusil, nie?
(nie ze by som tak velmi chcela obhajovat Desomd, nemam ich rada, ale len v ramci objektivity)
celkovo k Eurovizii - asi sa ani nedalo cakat nic ine, kedze vsetci vieme, co chodi v slovenskych radiach...
desmod tam fakt čo nemá robiť.. nevystúpili, mali ísť náhradníci.. nechce sa mi rozpisovať, urobil tak za mňa niekto iný.. » baricak.blog.sme.sk/c/184390/Nech-D...
@lily aj mna to zaujima, no STV sa vyjadrila ze ich nezaujima 50 ludi na facebooku, teda sa to nebude riesit.
cize je tam urcite nejake previnenie, STV to tym potvrdila.
@mayo
ved podla tej casti v pravidlach to mohlo byt uplne regulerne... a mali by to vysvetlit, nejde o to, ci ich tam ludia chcu alebo nie, o ziadnych x ludi na Facebooku, aj keby tam nebol ani jeden, ale o pravidla...
teda tak by to malo byt v idealnom pripade... ale sme na Slovensku, tu nie je taketo zahmlievanie zjavne nic nove...
@mayo uprimne, nezda sa ti, e si tiez trochu zaujaty?...hned ako sa dakto spytal ake su dobre kapely vybral si podla seba the uniques...ok nie je to zla hudba ale do eurovize musi ist song, ktoy zaujme masy, co znamena nielen ludi, ktori pocuvaju isty styl muziky...napriklad mne sa paci z mnohych aj SKA ale nechcel by som aby nas taki ako napriklad smola a hrusky reprezentovali, ani ina ska - kapela...do eurovizie musi ist pop, pop-rock abo daka pesnicka typu tej od opatovskeho alebo sindlerky...desmod ma tiez pesnicky, ktore sa pacia nielen na slovensku velkemu mnozstvu ludi, tot vse - ale to, ze mali vypadnut, s tym sa neda nesuhlasit
@pedrinho tak si to este raz popocuvaj
to JE pop-rock, len inak rieseny trochu, take nieco, co si ti ludia aj zapametaju.
A zarucene viac roztancuje/zabavi/zaujme masy v Moskve ako Desmod, ktory vyberies s obrovskeho vreca mainstreamu a je to stale to iste.
Inak by ste sa na Uniques pozerali, keby Vam ich podstrcili vydavatelstva do radii.
Radim Vam, aby ste si na nich uz zvykali, lebo toto bude dalsia era radioviek
Len stastie, ze chlapci su zasadovi, ked uz sa preslavia, tak preskocia rovno slovenske sracky.
No keby som uz mal vybrat moje najoblubenejsie, tak to je foolk, noisecut alebo tu v dome
vobec neviem preco sa vzrusujete nad tak ubohou "sutazou" ako je Eurovizia. Na Slovensku mame nastastie k hlavnej, komercnej vlne dost dobre podhubie klubovej sceny...
mam otazku.. kto su/kto je Uniques? ako si si na nich vobec nespominam a to som videla vsetky semifinalove kola.. a ak mam byt uprimna urcite to bolo hrozne ak si to nepamatam
som rád, že postúpili tí čo boli na prvom mieste.. ale na druhom mal byt Cmoro aj keď nemusím jeho songy.. ale určite bola lepšia ako tu čo mal desmod...
postupit mal urcite Cmoro..aj ked uz je to jedno pretoze Desmod definitivne dnes odstupil...a Cmoik sa k tomu uz nechce vracat... » koktail.pravda.sk/desmod-odstupil...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
som zvedavy, ze ci o tom v moskve vedia.
ak nie, nieje problem poslat jeden mail.
a potom cela sutaz mi pride ako jeden OBROVSKY vtip
a desmod sa pise na konci s D a nie s T
Nevystúpili, porušili pravidlo:
4.5 Pokiaľ sa súťažiaci z akéhokoľvek dôvodu nemôže semifinále Národného
výberu zúčastniť alebo odmietne uzatvoriť so Slovenskou televíziou osobitnú
zmluvu, ktorá súvisí s jeho ďalším vystupovaním v súťaži, jeho účasť v súťaži
sa končí a šancu dostáva ďalší súťažiaci na základe rozhodnutia Slovenskej
televízie. V prípade, že súťažiaci bude evidentne pod vplyvom alkoholu alebo
omamných látok, môže byť zo súťaže vylúčený kedykoľvek. Slovenská televízia
môže požadovať náhradu spôsobenej škody, ktorá jej v dôsledku toho vznikla.
Ak by sa to stalo niekomu inému, tak tam už nie je. Ale DESMOD dostane náhradný termín.
ja nehovorim, ze je to blbost. je to sutaz, kde ma vyherca REPREZENTOVAT SLOVENSKO.
a trosku ma boli, ked vidim, ze tam skonci desmod s prespievanym kohutikom jarabim,
cela ich produkcia je dobra akurat tak ako starter na podpalenie Moreny.
a pritom ma slovensko tak vela dobreho z hudby
» music.myspace.com/index.cfm?fusea...
citala som o tom aj na Facebooku... a aj tam ma zaujala tato cast: "...uzatvoriť so Slovenskou televíziou osobitnú
zmluvu, ktorá súvisí s jeho ďalším vystupovaním v súťaži..."
co presne to znamena? lebo ako taku zmluvu Desmod mohol uzatvorit resp. uzatvoril, tak pravidla asi neporusil, nie?
(nie ze by som tak velmi chcela obhajovat Desomd, nemam ich rada, ale len v ramci objektivity)
celkovo k Eurovizii - asi sa ani nedalo cakat nic ine, kedze vsetci vieme, co chodi v slovenskych radiach...
» baricak.blog.sme.sk/c/184390/Nech-D...
cize je tam urcite nejake previnenie, STV to tym potvrdila.
pocas refrenov budeme kricat "smrt desmodu", co ty na to?
prijmes pozvanie na romanticke rande?
len to nemaju na myspace.
ved podla tej casti v pravidlach to mohlo byt uplne regulerne... a mali by to vysvetlit, nejde o to, ci ich tam ludia chcu alebo nie, o ziadnych x ludi na Facebooku, aj keby tam nebol ani jeden, ale o pravidla...
teda tak by to malo byt v idealnom pripade... ale sme na Slovensku, tu nie je taketo zahmlievanie zjavne nic nove...
nič v zlom ale radšej Desmod ako toto
to JE pop-rock, len inak rieseny trochu, take nieco, co si ti ludia aj zapametaju.
A zarucene viac roztancuje/zabavi/zaujme masy v Moskve ako Desmod, ktory vyberies s obrovskeho vreca mainstreamu a je to stale to iste.
Inak by ste sa na Uniques pozerali, keby Vam ich podstrcili vydavatelstva do radii.
Radim Vam, aby ste si na nich uz zvykali, lebo toto bude dalsia era radioviek
Len stastie, ze chlapci su zasadovi, ked uz sa preslavia, tak preskocia rovno slovenske sracky.
No keby som uz mal vybrat moje najoblubenejsie, tak to je foolk, noisecut alebo tu v dome
Kde berieš tú istotu ?
To že sa tá kapela páči tebe neznamená že sa musí páčiť každému, tobôž masám...
Mne sa to nepáči vôbec, pre mna je to len ďaľší variant štýlov tuc-tuc a dance, ktorý vôbec nemusím.
Preber sa z ružového sna...
To je zákon mainstreamu. Všeobecný vkus neurčujú ľudia, ale média, tak je to už dlhé-dlhé roky.
Prečo Desmod všade hrajú? Lebo majú potenciál, aby z nich vyrástol ďalší Elán.
A čo je haluz na Eláne? Koľko si berú za koncert.
Dostať niečo do rádií nieje problém, stačí poznať pár správnych ľudí.
A ešte k Uniques, zlý zdroj som Vám dal, remixy niesu to, čo ich reprezentuje.
Je to len bonus pre fanúšikov, kým nahravajú album.
@transplantovana kým sa budeš tešiť na Dušana, tak čítaj:
» medialne.etrend.sk/radia/forum.php...
vobec neviem preco sa vzrusujete nad tak ubohou "sutazou" ako je Eurovizia. Na Slovensku mame nastastie k hlavnej, komercnej vlne dost dobre podhubie klubovej sceny...
No jasné, už vidím ako si moja mama nepospevuje Desmod ale myká hlavou do tuc tuc
Tie tvoje tvrdenia mi prídu ako čistá naivita
Ale je to tvoj názor, ja v tejto téme končím :p
» koktail.pravda.sk/desmod-odstupil...
je jedna velka blbost