Iste, pojednávala o tom jedna pesnička, Čierne oči, choďte spať. Ale nikdy som neverila, že to fakt je pravda a nie len výplod nadmerne unavených žien na lúke .
@ veroniques - osobne potom dám protest. Nikoho neurážam, nikomu nenadávam, neobmedzujem nikoho, ani nenútim čítať. @ paulinka24 dala taký návrh, nebudem to komentovať - je to jej rozhodnutie. Len si myslím, že ak s niečim nesúhlasím, takto sa nemá postupovať.
to je dobrá sprostosť... však tie šošovky sa dajú kúpiť na každom rohu, verejnosť sa o nich dozvedela v r.1998, v deväťdesiatych rokoch sa už dali za primeranú cenu dostupne kúpiť takéto šošovky. Asi preto nevznikol tento fenomén skôr, bol by na taký kanadský žartík asi pridrahý.
pocujem o tom prvykrat a tiez som nasiel, ze je to skor nejaka mestska legenda a prvykrat sa o tom pisalo v roku 1998, takze somarina, ale ako na strasenie to moze byt dost dobre, celkovo mi to pride dost hrozive
@joplinka nedajú, informoval som sa o tom u výrobcu. Tak dlhý čas by nevydržalo ľudské oko. Šošovky by museli byť enormne veľké a prekryť celé oko. Už obyčajné šošovky sú pomerne drahé.
@paulinka24 Pochopil...ten report za fórum si spočiatku myslela vážne, ale keď si si všimla, ako ťa ostatní vysmiali tak si to chcela zahrať nato, že si to akože myslela "ironicky"...
prečítala som si prvé vety.. ty si vážne myslíš, že po svete behajú deti s prirodzene komplet čiernymi očami a príde ti to úplne normálne, hej? A to, že to bolo v engime je taký argument, ako že ja som vo fifíkovi čítala, že bociany nosia deti.
ale v sims dvojke keď sa mi narodil mimozemšťan, tak mali čierne oči to bolo super, asi si zahrám.
@joplinka - nepopieram, že kúpiť sa nedajú, len si pozri dobre video, ktorém si dala. Vidíš aké sú tieto šošovky veľké? Ja mám problémy so zrakom a viem ako dráždia oči obyčajné klasické malé šošovky. Aké sú nepíjemnosti s zápalmi a tak. Ak so dobre pozrieš video, šošovka pokryje celé oko, čím sa len vystupňuje dráždivosť na oku. A vo večerných hodinách žiadne dieťa by tak dlho nevydržalo ich mať na očiach.
@firestorm to by si lem ty chcel mne je jedno či sa so mňa niekto vysmieva a bolo to ironicko-vážne myslené nie len ja jedina som o tom hovorila ze sa toho bojim a bolo to aj myslene iróniou a aj pravda tam bola ze sa trochu bojim
@ivlu jednoducho sa chlape zmier s tým že:"your argument is invalid!" a kľudne to tak môže byť. A aj ja nosím šošovky už 7rokov, každý boží deň a zápal som z nich teda ešte nemala...a mimochodom, oni prídu, zazvonia, otravujú, nech to trvá niekoľko minút pri tých dverách, to sa dá klíďopíďo vydržať a nevidím problém v tom, že dieťa nemôže mať vo večerných hodinách kontaktné šošovky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
Žiadalo si to nové pozadie a tak som všetky fotky čiernookých detí posťahovala a spojila do jedného obrázku.
Nehorázne dobre to vypadá.
@admin
@7 -.-
a pri tejto vete ma zmrazilo a začala som sa báť..
na paranormalnej anglickej stranke (odkial cerpala, co mi tiez nepride ako nejaky uzasny zdroj plny faktov) sa ich vyskytuje neurekom predpokladam
desí ma na to najviac to, že ako hypnotizujú ľudí tými očami a zaujíma ma, čo by sa stalo keby že ich niekto pustí dnu
ale určite si to len niekto s bohatou fantáziou vymyslel
@paulinka24 Keď si dosraná, tak to nečítaj...choď pozerať gumkáčov...
Dobrý pokus
ale v sims dvojke keď sa mi narodil mimozemšťan, tak mali čierne oči to bolo super, asi si zahrám.
@66 6 bububu!! čierne dieťa si po teba príde ...!
a chcela som povedať čiernooké dieťa @666 dáka som zmätená
mne to nedoslo
sak oni vojdu dnu a potom co?
tak som ich radsej prestala nosit
ale aj tak sa bojim, hlavne preto lebo tusim budem mat dnes podobne nocne mory, ako sa poznam