Ahojte. Pravdupovediac si myslím ,že je to tu smiešne pridávať a ani neviem ako mám začať..Som v deviatom ročníku ,jeden môj spolužiak ,ktorý bol so mnou za dobré od 5 do polovičku 8.ročníka sa neskutočne zmenil. Možno sa nezmenil celý ,ale zmenil svoje s
Vitaj v klube ja mám presne taký istý broblém! No až na to že ten chlapec bol niekedy do mňa a teraz sa mi chce asi pomstiť za to že som s ním nechcela chodiť Ale robí to isté a ja len ignorujem. Naozaj neviem čo iné sa dá proti tomu robiť... Občas mu strelím a vynadám a tak sa mi na chvíľu uľaví... no a potom zas
spolužiaci sa z neho fakt smejú a niekedy mu aj povedia nech sa spamätá ,cez leto som si namýšľala "on už nebude taký...určite ako-tak dospel" ,ale mýlila som sa na plnej čiare..čistý debil alebo ja neviem čo
Je to puberta u nás máme ešte dosť takých tiež som deviatáčka myslím že s toho može len vyrásť a tiež som s takým sedela ja ti asi neporadím ..lebo ja som naňho vždy vrieskala až získal rešpekt a ja som už nemala nervy aspon som si to vybila na ňom inač tiež je dosť možné že sa mu páčiš
Mňa chlapec, ktorému som sa páčila na základke, potkol tak, že som padla hlavou na hranu schodu
Podľa mňa je do Teba Len mu povedz, že ak si hodlá honiť ego takýmto spôsobom, nech ide do integrovanej triedy a nie do klasickej pre priemerne inteligentné decká.
Ale veď ... keď sa ťa bojí, tak je to fajn, nie? D
Tiež som si, ako väčšina tu, predstavila ťahanie za vrkoč (aj keď to potknutie pobavilo @14 ). Možno je to vážne nejaký prejav lásky.
Ja by som ale "nevybuchovala". Možno práve to ho na tom baví, že vždy vybuchneš. Takže ignorovať! ... a možno niekedy nejaká vtipná poznámka na jeho adresu, ale úplne s kamennou tvárou!
... ale ja som flegma :// No skús to bez odozvy ho to prejde
@leightonslaugh vieš čo bohovsky pomáha? Dýchanie. Úplne v pohode, keď ťa začne vytáčať, tak si v duchu napočítaj do 10 (samozrejme medzitým dýchaj! ) ... a už pri tom počítaní Ti napadne niečo rozumnejšie ako vybehnúť po ňom.
No ak píšeš, že to celkom nejde, tak ťa to trápi. Možno máš tiež záujem a len si nie si istá ako to myslí. Na druhej strane ... niekedy je rozumné si to vykecať, ak Ti na ňom záleží a chceš to dať do poriadku. Ak nie, tak potom určite to ignorovanie!
@storm8 ďakujem za vaše názory alebo aj rady..za všeky..úplne všetky..neviem ,ale ja k nemu nič necítim..ako fakt možno si to len nechcem priznať ,ale aj tak to je úplna blbosť! vyskúšam to dýchanie..možno aj mne to pomôže..kiežby aspoň pri ňom nesedím a cez prestávku niekde vypadne z triedy (alebo aj ja čo sa mi niekedy vôbec nepodarí) .tak je všetko v pohode ,ale nie..sedím vedľa neho + celú prestávku trávi rypaním do mňa namiesto toho aby sa pridal k chalanom ,ktorí ho tiež nemajú veľmi v láske.
@leightonslaugh No vidíš a takto to máš hneď čierne na bielom. Trávi čas rýpaním miesto toho aby bol s kamarátmi. Nepoznáš, že "Keď kvôli tebe chalan stopne hru, tak si ho vezmi"? On s tebou trávi celý deň v škole! Veď ja by som od radosti skákala!
Skús, skús ... určite to zaberie. No a výsledok je otázny. Dúfam, že už o pár mesiacov bude nejaký veselý blog plný lásky (leen prosím, ešte žiadne fóra typu "Som tehotná?" )
@leightonslaugh podľa mňa by sa oplatilo skúsiť nasadiť taký prístup aký majú matky k deťom keď ich vychovávajú, proste nabudúce keď utrúsi nejakú pičovinu, tak mu normálne vlep facku, s úplne kľudným výrazom, a úplne kľudne sa ho spýtaj niečo v zmysle "Ešte? Tak sa sa spamätaj.", a následne mu absolútne nedaj čas na reakciu a rob si svoje. A toto sprav vždy keď zadrie nejakú kravinu a uvidíš že po dvoch-troch razoch ho to prejde.
Bud sa mu fakt pacis (a nevie inac ti to dat najavo) alebo je to idiot (v najhorsom pripade je to idiot, ktoremu sa pacis), takze musis zistit, ze co z toho je pravda. Tip: ked ti bude robit zle, povec mu, ze vies, ze sa mu pacis a cakaj na reakciu (ak sa zacervena, alebo ak nebude vediet co dalej povedat, je to jasne slight_smile:.
Už som pár krát rozmýšľala ,že mu jednu strelím, ale zatiaľ som sa neodvážila a pravdupovediac ani neviem načo čakám.. a skúsim všetko možné...uvidím ako sa bude tváriť a ako zareaguje..nikdy v živote som sa chlapca nespýtala či sa mu páčim takže to možno bude trošku ťažšie (?!)
+ ale akým spôsobom so mnou trávi "celý deň v škole" ? myslím ,žeby si z toho tak nadšená nebola..domov pridem úplne bez nálady a do školy sa mi na druhý deň nechce ani vkročiť.
@leightonslaugh Nepytaj sa ho, ci sa mu pacis...proste ked ti bude robit zle, surovo a sebavedomo zahlas: "Viem, ze sa spravas tak detinsky, lebo sa ti pacim!" a potom sa schuti zasmej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale je to debil, ja by som ho uz asi zbila
Podľa mňa je do Teba Len mu povedz, že ak si hodlá honiť ego takýmto spôsobom, nech ide do integrovanej triedy a nie do klasickej pre priemerne inteligentné decká.
alebo je to kkt lebo ta chce a sprava sa jak kkt
samozrejme nejake rozumne vychodisko nevidim, len poziadat triednu nech ho presadi k inemu kktovi
*hoperpohroma
Tiež som si, ako väčšina tu, predstavila ťahanie za vrkoč (aj keď to potknutie pobavilo @14 ). Možno je to vážne nejaký prejav lásky.
Ja by som ale "nevybuchovala". Možno práve to ho na tom baví, že vždy vybuchneš. Takže ignorovať! ... a možno niekedy nejaká vtipná poznámka na jeho adresu, ale úplne s kamennou tvárou!
... ale ja som flegma :// No skús to bez odozvy ho to prejde
No ak píšeš, že to celkom nejde, tak ťa to trápi. Možno máš tiež záujem a len si nie si istá ako to myslí. Na druhej strane ... niekedy je rozumné si to vykecať, ak Ti na ňom záleží a chceš to dať do poriadku. Ak nie, tak potom určite to ignorovanie!
Skús, skús ... určite to zaberie. No a výsledok je otázny. Dúfam, že už o pár mesiacov bude nejaký veselý blog plný lásky (leen prosím, ešte žiadne fóra typu "Som tehotná?" )
Držím palce! to dáš!
+ ale akým spôsobom so mnou trávi "celý deň v škole" ? myslím ,žeby si z toho tak nadšená nebola..domov pridem úplne bez nálady a do školy sa mi na druhý deň nechce ani vkročiť.
Vieš možno len nevie ako inač ... teraz je in mať "swag" a hrať pána ľudstva.