Boli ste tam? Išli by ste tam? Poprípade čo si myslíte, ako by sme im mohli pomôcť, potešiť...? Chceli by sme urobiť menší dobrý skutok pre tie deťúrence a hľadáme nápady! A každá fajn, múdra, netrápna myšlienka sa cení
Bola som tam, no nie preto, že by som bola onkologicky chorá. To vďaka bohu nie...
Tie decká poteší už len fakt, že ste za nimi prišli a nebojíte sa ich. Ak ich chcete potešiť, choďte tam hocikedy, nielen počas Vianočných sviatkov, lebo vtedy si na nich (našťastie) spomenú mnohí, no cez rok to tak nevyzerá, teda, ak neberieme do úvahy organizácie, ktoré za nimi posielajú svojich "ľudí", aby ich potešili...atď.
Napríklad my za nimi chodíme každý mesiac a neuveriteľne sa tomu potešia. Stačí to, že vezmete pastelky a niečo si s nimi nakreslíte....ich úsmev za to stojí.
nemožeš tam ale prist len tak , ak sa zaregistrujes pod nejaku organizaciu co toto robi tak to problem nebude , im naozaj netreba vela staci ked snimi jednoduch budes , mozete hrat spolocenske hry , rozpravat sa , či citat si
presne! som ti to zabudla napísať, @gabika81 ... @livinka113 mi to pripomenula...
to sa nedá tak, že im zazvoníš a ideš....neviem, o koľkých ľudí ide atď...ale najprv sa treba informovať na danej onkológií...naša škola tam chodieva roky, takže to je pre nich nejaké také samozrejme
@nathalicatko@livinka113 to mi je jasné, že nezazvoním a idem.. To by už bolo viac- menej poriešené... len chceme ich niečím potešiť.. a že čo, čím.. či nám tu niekto nepomôže a nás nenapadne niečo.. niečo BIG,BIG,BIG... proste hľadáme inšpiráciu..
@iwka555 neviem..skús niekoho v škole či nemáte niečo napojené na červený kríž... alebo niekoho v škole.. neverím, že sa taký nik nenájde..
@adheleide ... nie vyššie platy..tie malé nie sú... skôr by som podpálila poisťovne...a ľudí v nej na tých popredných priečkách
@xdravecx odváž sa! ja som bola v styku s rodinou, ktorá mala dievčatko choré na leukémiu... a čakala na kostnú dreň.. bola neskutočne chorá.. mala presne toľko rokov, také meno, také oči ako moja mladšia sestra... a vlastne.. prečo hovorím v minulom čase??? predstav si! našli darcu kostnej drene.. niekoho z rodiny.. bol to neskutočný zázrak A teraz s miernymi problémami si žije bezstarostný život prváčky na základnej škole...
Vtedy som ešte uvažovala aj o budúcnosti lekárky (čo už teraz nie)... a rozhodne ak by s ňou niekedy bola... dala by som sa na onkológiu (alebo psychiatriu! fakt!!)
Ahojte ...chcem sa spytat,ze ked by sme chceli nieco tym detom darovat ze ako by sa to dalo niako zorganizovat alebo sa ku niekomu pripojit a ist ich pozret ???...nepomohli by ste nam pomoct? ...do Trencina byvame nedaleko ...dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Tie decká poteší už len fakt, že ste za nimi prišli a nebojíte sa ich. Ak ich chcete potešiť, choďte tam hocikedy, nielen počas Vianočných sviatkov, lebo vtedy si na nich (našťastie) spomenú mnohí, no cez rok to tak nevyzerá, teda, ak neberieme do úvahy organizácie, ktoré za nimi posielajú svojich "ľudí", aby ich potešili...atď.
Napríklad my za nimi chodíme každý mesiac a neuveriteľne sa tomu potešia. Stačí to, že vezmete pastelky a niečo si s nimi nakreslíte....ich úsmev za to stojí.
to sa nedá tak, že im zazvoníš a ideš....neviem, o koľkých ľudí ide atď...ale najprv sa treba informovať na danej onkológií...naša škola tam chodieva roky, takže to je pre nich nejaké také samozrejme
A tak trápne a pesimistický, dajte lekárom vyššie platy, aby tie detičky mali šancu ďalej bojovať...
K detom mam super vztah, bol som aj v decaku isty cas ako dobrovolnik a vela krat som strazil deti znamym, ale s chorymi detmi som este v styku nebol.
@adheleide ... nie vyššie platy..tie malé nie sú... skôr by som podpálila poisťovne...a ľudí v nej na tých popredných priečkách
@xdravecx odváž sa! ja som bola v styku s rodinou, ktorá mala dievčatko choré na leukémiu... a čakala na kostnú dreň.. bola neskutočne chorá.. mala presne toľko rokov, také meno, také oči ako moja mladšia sestra... a vlastne.. prečo hovorím v minulom čase??? predstav si! našli darcu kostnej drene.. niekoho z rodiny.. bol to neskutočný zázrak A teraz s miernymi problémami si žije bezstarostný život prváčky na základnej škole...
Vtedy som ešte uvažovala aj o budúcnosti lekárky (čo už teraz nie)... a rozhodne ak by s ňou niekedy bola... dala by som sa na onkológiu (alebo psychiatriu! fakt!!)
to je takmer ako ísť na exkurziu na šibenicu.........tie deti majú malú šancu, kým nie je skutočný liek len ich mučia..................
toto je dôsledok konzumu.........a Černobyľu, samozrejme