Čo ste pozerali ako deti ? Najradšej som mal Phineasa a Ferba - to si zapnem aj teraz Lilo & Stitch, Rozprávková jazda. A ešte na Disney channel chodil taký chlapík ktorý kreslil, maľoval alebo na zem ukladal predmety a vznikol z toho obrázok.
Gumkaci, Papyrus, Smolkovia, Lietajuce medvediky, Pribehy z knihy cnosti, potom taku tu rozpravku o zvieratkach ktorej zvucka zacinala V najkrajsom strome byva, tam svoj domcek ma... , Alicu v krajine zazrakov (japonsko-nemecka koprodukcia) a asi vsetky kreslene disneyovky, najradsej som mala Mulan a Hercula
Bol raz jeden život, Power Rangers (totálna kravina, ale vtedy som to žral) a všetko čo chodilo na Cartoon Network. Hey Arnold!, latinskoamerický sitkom Lekáreň, Dallas
za mojich casov boli ine rozpravky nie tieto kktiny ja este Tom a Jerry ale este toho stareho myslim uplne potom No pockaj zajac , Kacerovo , Vcieka Maja , Ferdo mravec , Bob a Bobek , Pat a Mat , atd. a neskor uz aj Pokemon ,Strazci vesmiru ci jak sa to volalo , Ninja korytnacky a taketo no to je klasika proste
strašne veľa toho bolo za mojich čias ešte bolo FoxKids a potom Jetix a tam chodili Špiónky, Witch a všelijaké tie staré rozprávky, ako Život s Louim alebo Traja kamaráti a Jerry
viem že som mala hrozne rada Červený kláštor (to bolo o takých myšiach a zvieratkách celkove) a aj Lilo a Stitch samozrejme Pokémon, Žabia hliadka. Tom a Jerry
@relieforsaddist nie si..uz som myslela ze to nikto nenapise
A vela veci co boli napisane a este si spominam na lienku krasolienku ci jak to bolo...nikde nemozem najst tu zvucku po slovensky strasne som ju zrala
A este jedna korytnacka a teraz mi vypadlo jak sa to vola
Gumkáči, Šmolkovia, Tom a Jerry, Hercules (kreslený aj hraný), Xena, Fantagiro, Leví kráľ, Snehulienka, 101 dalmatíncov, ScoobyDoo a potom neskôr Špiónky, Witch, Hannah Montana a podobne
ale najviac som si aj tak ujíždela na zázname muzikálového českého Draculu z r. 96
ja nedam dopustit na zivot s louim a skor som behal von, alebo hral hry ako telku...
ale ako velmi maly 5-7, som casto cumieval na cartoon network , co matku sralo ,lebo vravela ze to je aj tak po anglicky a nic tomu nerozumiem a to som k tomu na rtl pozeral ninja korytnacky po nemecky zas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Ptm prisiel foxkids a tam vsetko mozne
U teba to boli dokumenty o výrobe/sklade a používaní alkoholu.
Priekopník vedy..
@Melancholik mame podobny vkus na rozpravky
viem že som mala hrozne rada Červený kláštor (to bolo o takých myšiach a zvieratkách celkove) a aj Lilo a Stitch samozrejme Pokémon, Žabia hliadka. Tom a Jerry
A vela veci co boli napisane a este si spominam na lienku krasolienku ci jak to bolo...nikde nemozem najst tu zvucku po slovensky strasne som ju zrala
A este jedna korytnacka a teraz mi vypadlo jak sa to vola
ale najviac som si aj tak ujíždela na zázname muzikálového českého Draculu z r. 96
ale ako velmi maly 5-7, som casto cumieval na cartoon network , co matku sralo ,lebo vravela ze to je aj tak po anglicky a nic tomu nerozumiem a to som k tomu na rtl pozeral ninja korytnacky po nemecky zas